Nergens puf of energie voor

Lotte29
3 maanden geleden
Volgen
Ons huishouden staat echt op een laag pitje, daar waar het eerder brand schoon was, is er nu al ruim 3 weken niet gestofzuigd of gepoetst. Ik kan het gewoon niet opbrengen. Mijn vriend is heel druk met werk en komt er ook bijna niet aan toe. Ik wordt er verdrietig van, wanneer krijg ik die energie weer terug. Ben nu 7 weken. Wie herkent dit
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
mamaGigi
3 maanden geleden
Ik had precies hetzelfde! Kon letterlijk niks in het eerste trimester. Uiteindelijk eerlijk hierover gesproken en toen was mijn moeder zo lief om alles een grote schoonmaak te geven. Daarna was mijn man zo lief om het bij te houden, dat is minder werk dan alle achterstanden in te halen. Ben nu 25 weken en heb genoeg energie om het zelf weer te doen. Het is heel normaal, dus voel je niet schuldig. Heel veel vrouwen lukt het niet. Misschien heb je ook iemand in de omgeving die tijdelijk kan helpen en anders voor een paar keer een hulpje inhuren? Komt goed! Over een paar weken voel je je weer veel beter en gaat het je allemaal weer zelf lukken
  • Rapporteren
BabyRH
3 maanden geleden
Heel herkenbaar. Ik was een lopende aardappelzak. Kon nog net de moeite opbrengen te koken en de tafel af te ruimen. Na de 8e week ging het beter en heb ik samen met m’n man een uitgebreide schoonmaak gehouden. Heb er een dag over gedaan, want als ik even actief ben, voel ik getrek in m’n baarmoeder en dan ging ik even zitten.
  • Rapporteren
newmommy2be
3 maanden geleden
In het begin had ik ook zooo weinig energie... ik kon me gewoon niet meer voorstellen hoe ik me voelde met energie 😆. Ik denk dat ik ongeveer 18 weken was en toen kreeg ik weer wat energie. Ik voelde me echt next level moe haha. Nooit zo een vermoeidheid meegemaakt 😲!
  • Rapporteren
karina32
3 maanden geleden
Ik was in het begin ook zo moe. Dit duurde tot +/- 12/13 weken en nu ben ik bijna 32 weken en het begint weer. Ik heb nergens puf voor en moet mezelf een schop onder me reet geven om wat te gaan doen.. nog 5 weken dan ga ik met verlof en kan ik rustiger aan gaan doen..
  • Rapporteren