128 Reacties

3 jaar geleden

Ik vermoed dat ik rond de 28ste mijn nod heb. Ik ben nog geen kwaaltjes eigenlijk. Voel me hetzelfde als anders

3 jaar geleden

Reactie op Mila2021

Ik vermoed dat ik rond de 28ste mijn nod heb. Ik ben nog geen kwaaltjes eig ...
Aah Oke. Ja, ik heb t zelfde..

3 jaar geleden

Reactie op Romey

Aah Oke. Ja, ik heb t zelfde..
Jaaa dan denk je echt meteen laat maar zal wel niet gelukt zijn hahah. Ik word er echt direct onzeker van. Had sowieso niet gedacht dat ik er zoveel mee bezig zou zijn.. hoeveelste ronde is het voor jou?

3 jaar geleden

Hee dames, ik heb m'n nod 28 november. Nu dus 7 dagen dpo. Al wel de hele week pijnlijke en knobbelige borsten en opvallende steekjes in m'n onderbuik. Toen ik vanmorgen in de spiegel keek leken er meer aders rond m'n borsten zichtbaar. Verder niet misselijk ofzo... Ik ben heel benieuwd en hoop het zo!!! Fingers crossed 🤞🏻. Jullie ook veel succes :)

3 jaar geleden

Heyhey, ik heb tussen 29 nov en 1 dec mijn NOD (afgelopen maanden wat onregelmatige cyclussen gehad). Vannacht ineens een klein beetje roze bloed bij afvegen na t plassen en lichte menstruatiekrampen. Bij mijn ovulatietesten een gratis zwangerschapstest gekregen (extra vroeg). Verder nog geen symptomen. Ik wil volgende week ergens gaan testen maar welke dag moet ik nog even verzinnen. Vind t erg spannend allemaal, ronde 1 is dit !

3 jaar geleden

Reactie op Mila2021

Jaaa dan denk je echt meteen laat maar zal wel niet gelukt zijn hahah. Ik w ...
jaa, ik ken t Haha. Dit is ronde 4 voor mij. Ik heb al een keer alle symptomen gehad, toen dacht ik: ‘t is nu raak! Maar dat was het niet.... Dus ik probeer me er weinig van aan te trekken. Hoeveelste ronde is het voor jou ?

3 jaar geleden

Reactie op Xgcsj

Heyhey, ik heb tussen 29 nov en 1 dec mijn NOD (afgelopen maanden wat onreg ...
Oke spannend. Licht bloedverlies lijkt wel een goed teken. Laten we het hopen in ieder geval!

3 jaar geleden

Reactie op LJS93

Hee dames, ik heb m'n nod 28 november. Nu dus 7 dagen dpo. Al wel de hele ...
Spannend, succes!!

3 jaar geleden

Reactie op Romey

jaa, ik ken t Haha. Dit is ronde 4 voor mij. Ik heb al een keer alle sympto ...
Voor mij pas ronde 2 dus ik mag eigenlijk helemaal niet klagen maar ik heb er geen geduld voor we willen het echt te graag hahaha. Moet ik wel ook ervij vertellen dat we het bijna een jaar hebben uitgesteld ivm vakanties die niet door zijn kunnen gaan..

3 jaar geleden

Reactie op Mila2021

Voor mij pas ronde 2 dus ik mag eigenlijk helemaal niet klagen maar ik heb ...
Herkenbaar! Voor ons ook ronde 2 en nod rond 29.11 á 1.12, wisselende cyclus. Heb al vanaf de ovulatie elke dag zeurende buikpijn of steekjes. Maar idd verder geen klachten. Zoooooo zenuwachtig. Maar ook teleurstelling als het niet is gelukt. Herken je dat? Ook al is het ronde 2.

3 jaar geleden

Herkenbaar! Voor ons ook ronde 2 en nod rond 29.11 á 1.12, wisselende cyclu ...
Jaaa ik had dat vorige maand extreeem. Ik dacht echt mijn god is pas de eerste maand hahaha

3 jaar geleden

Hoi dames, voor mij ronde 3 nu. NOD rond 30/11. De afgelopen twee maanden heeft m'n lijf me goed voor de gek gehouden, zelfs wat grotere borsten gehad. Dus ik probeer me nu niet gek te laten maken en juist "kwaaltjes" aan iets anders te wijten. Haha Eisprong is afgelopen maandag geweest, dus nu vijf dagen verder. Heb wat rommelen darmen, beetje onrustig gevoel in m'n onderbuik, maar verder geen symptomen.

3 jaar geleden

Reactie op DH95

Hoi dames, voor mij ronde 3 nu. NOD rond 30/11. De afgelopen twee maanden h ...
Hey! Ik heb precies t zelfde. Alleen voor mij is dit ronde 4. ik ben tussendoor ook even 3 maanden gestopt met proberen.. omdat ik mezelf gek maakte zonder dat ik t echt doorhad. Nu weer begonnen dus en ik ben nu een stuk relaxter! ( probeer zwanger te worden via een donor)

3 jaar geleden

Hallo! Nod rond 1 dec. Afgelopen 2 dagen fiks last gehad van rechts onderbuik en rechts onderrug, nu gelukkig alleen nog zeurderig in de schaamstreek midden. Heeft iemand dit ook gehad ?

3 jaar geleden

Nod ook op 29 november, eerste ronde voor ons dus verwacht nog niks. Eind oktober spiraal verwijderd. Vandaag veel last van mijn rug, voorheen met menstruatie nooit last van gehad.

3 jaar geleden

Ook nod 29 nov, eerste ronde! Geen symptomen.. alleen moe. Maar ook erg druk met werk.. dus ben benieuwd 😊

3 jaar geleden

Whooooop. Ik ook! Spannend. Iel nog niet veel. Wel misselijk geweest en wat steken hier en daar. Sinds vandaag ook wat meer afscheiding

3 jaar geleden

NOD op 27 nov. af en toe steekjes gehad en sinds vandaag menstruatiekrampen, verder niets bijzonders. Wel frustrerend dat ik 9 dagen een knipperende ovu test had en mijn laatste smiley was vast. En dat was dus op dag 20 van mijn cyclus. dus ik weet het niet.. 😔

3 jaar geleden

Reactie op Elly9085

NOD op 27 nov. af en toe steekjes gehad en sinds vandaag menstruatiekrampen ...
Spannend. Ik ben na dag 20 gestopt met ovulatietesten. Toen ik op dag 33 zat toch maar een ovulatietest gedaan. En daar was die. Suuuuuper laat pas dus.

3 jaar geleden

8 DPO: licht verkouden, zeurende pijn in m’n onderbuik die steeds erger wordt en veel afscheiding en ontzettend moe