18 Reacties

3 jaar geleden

Het kan zomaar zijn dat je eisprong later is geweest dan anders waardoor je cyclus langer is. Of je hebt misschien helemaal geen eisprong gehad. Weet niet of je getest hebt? Bij enige stress of spanningen kan je cyclus al ontregelen. Hier heeeeel vaak gehad 🙃

3 jaar geleden

Ikzelf ben 13 september gestopt met de pil.. nu 10 weken later alsnog geen eigen menstruatie gehad.. iedereen om me heen wordt zwanger en ik moet geduldig wachten tot er een eisprong plaats vinden voordat we serieus kunnen proberen!

3 jaar geleden

Heb je een stabiele cyclus en weet je wanneer je eisprong was? Enkel dan kun je met een soort van zekerheid je nod bepalen. Helaas heb ik door stress, en overfocus wel een 2x gehad dat mijn menstruatie een week later kwam. Was niet zwanger.

3 jaar geleden

Ikzelf ben 13 september gestopt met de pil.. nu 10 weken later alsnog geen ...
Ik stopte (een aantal jaar terug) half augustus met de pil, en half december werd in ongesteld. Daarna bleef het nog een tijd onregelmatig. Het heeft echt even tijd nodig. Niet bij iedereen, maar vaak wel ❤️.

3 jaar geleden

Reactie op MrsFlamingo

Ik stopte (een aantal jaar terug) half augustus met de pil, en half decembe ...
Ik blijf alleen met de vraag zitten.. kun je ook ontvruchtbaar zijn geworden tijdens het innemen van de pil? Dat je geen eisprong meer kan krijgen.. Ik heb liever een onregelmatige, dan weet ik iig dat alles het nog doet.. en kun je het op de gok doen, maar nu weet ik helemaal nikswordt hier echt onzeker en ongeduldig van😕😏

3 jaar geleden

Ik blijf alleen met de vraag zitten.. kun je ook ontvruchtbaar zijn geworde ...
Als je echt onrustig bent, zou ik naar de huisarts gaan en het bespreken. Zeker nu je zo'n grote kinderwens hebt. De huisarts kan je evt. doorverwijzen naar de gynaecoloog. Ik heb er nog nooit van gehoord dat je echt onvruchtbaar kunt worden van de pil. Wel dat je lichaam moet wennen na stoppen.

3 jaar geleden

Ik zou idd een paar dagen wachten en opnieuw testen.

3 jaar geleden

Ik blijf alleen met de vraag zitten.. kun je ook ontvruchtbaar zijn geworde ...
Geef jezelf wat ruimte. Je bent 10 weken onderweg. 80% wordt binnen een jaar zwanger. Ik snap dat je ongeduldig bent, uiteindelijk is iedereen met een wens liever gister dan vandaag zwanger. Maar je lichaam heeft echt echt tijd nodig. Dat is iets wat je arts je ook zal vertellen. En nee er zijn geen verhalen bekend dat je onvruchtbaar wordt van pilgebruik.

3 jaar geleden

Hier hetzelfde! Ik had zaterdag mijn NOD. Negatieve test (early action) en geen menstruatie. Ik voel me op en af misselijk en opgeblazen gevoel in de buik, verder niets. Normaliter als ik moet menstrueren verga ik 2 dagen er voor van de pijn in rug/buik.

3 jaar geleden

Reactie op Margje1992

Hier hetzelfde! Ik had zaterdag mijn NOD. Negatieve test (early action) en ...
Hier ook opgeblazen gevoel. Ik ga er vanuit dat ik nog steeds mijn menstruatie krijg maar beetje gek voelt het wel 😅

3 jaar geleden

Reactie op Clairem6

Hier ook opgeblazen gevoel. Ik ga er vanuit dat ik nog steeds mijn menstrua ...
Hier nog steeds negatieve testen en geen menstruatie. Wel last van rammelende darmen en steken in de buik zo af en toe. En bij jouw?

3 jaar geleden

Reactie op Margje1992

Hier nog steeds negatieve testen en geen menstruatie. Wel last van rammelen ...
Nog geen menstruatie maar geen test meer gedaan. Morgenvroeg nog maar eens kijken. Vooral heeel moe vandaag 😴

3 jaar geleden

Oke nu helemaal in twijfel. Wat zien jullie? 😅

3 jaar geleden

Reactie op Clairem6

Oke nu helemaal in twijfel. Wat zien jullie? 😅
Ik zie inderdaad een hele lichte streep, maar ik ben daar zelf heel voorzichtig in. Ik zou het vrijdag nogmaals testen en hopelijk is de streep duidelijker. Ik heb vandaag bewust niet getest. Ik heb krampen en ben enorm misselijk. Ik ga proberen, indien niet ongesteld vrijdag te testen.

3 jaar geleden

Reactie op Margje1992

Ik zie inderdaad een hele lichte streep, maar ik ben daar zelf heel voorzic ...
Precies dat. Ik durf niet eens blij te zijn haha dit heeft voor meer twijfels gezorgd 😂 Maargoed inderdaad even afwachten. Vrijdag ben ik vrij dus heb ik zat tijd. Ik hoop zo dat je vrijdag positief test 🍀 De kwaaltjes zijn wel heel vervelend..

3 jaar geleden

Reactie op Clairem6

Oke nu helemaal in twijfel. Wat zien jullie? 😅
Ik zie toch echt een streepje... hier dezelfde situatie.. juli een miskraam gehad dus nu toch gemengde gevoelens..😬 vanbinnen een stuiterei maar toch een knagend stemmetje achterin mijn hoofd.. zou in principe vandaag ongesteld moeten worden en ik heb wat druk op mijn onderkant...

3 jaar geleden

Reactie op Indewolken93

Ik zie toch echt een streepje... hier dezelfde situatie.. juli een miskraam ...
Oei lijkt me heftig. Snap zeker dat je dan ook nog even voorzichtig bent.. Ik had afgelopen zondag in principe gemoeten maar toen nog negatieve testen..