121 Reacties

4 jaar geleden

Dit is een foto vd test van zaterdag (15 uur) en de foto hierboven (6:30 uur)

4 jaar geleden

Hoi, ik had na mijn miskraam (8 november) precies hetzelfde, en heb gisteren op dag 28 een positieve test gehad, normaal rond dag 18. Dus test door, je kunt ‘m zeker nog vinden!

4 jaar geleden

Ik hoop het :(.. Verdrietig van je miskraam.. :( Ik vind het zo gek, omdat ik vorige maand ook geen positieve ovu test had en uiteindelijk toch zwanger werd.. Deze maand dus ook nog geen positieve ovutest

4 jaar geleden

Ik hoop het :(.. Verdrietig van je miskraam.. :( Ik vind het zo gek, omdat ...
Hoe vaak per dag test je? En welke testen?

4 jaar geleden

Ik heb gelezen dat als je gestopt bent met de pil het heel normaal is dat je de eerste maanden nog geen eisprong hebt. Maar ik zou gewoon doortesten als ik jou was.

4 jaar geleden

Ik heb gelezen dat als je gestopt bent met de pil het heel normaal is dat j ...
Maar vorige maand was ik wel zwanger dus heb wel degelijk een eisprong gehad..

4 jaar geleden

Reactie op MarloesVA

Hoe vaak per dag test je? En welke testen?
Ik test 1x p.d. met CB paars en Action. CB knippert nu al 9 dagen. Vorige maand ook.. op een gegeven moment maar mee gestopt. Maakt me zoooo onzeker. Ben bang dat ik PCOS heb en daardoor bijna geen eisprong heb (allemaal angsten)

4 jaar geleden

Ik test 1x p.d. met CB paars en Action. CB knippert nu al 9 dagen. Vorige m ...
En test je dan op verschillende tijdstippen? Wellicht heb je een korte piek en is ‘ie al te snel weer gezakt. Ik snap je angst, maar is vast niet zo! Je was toch (ook al was het kort) zwanger? Komt vast goed! Ben je voor die miskraam lang bezig geweest voordat het raak was, en al lang aan het ovu testen?

4 jaar geleden

Reactie op MarloesVA

En test je dan op verschillende tijdstippen? Wellicht heb je een korte piek ...
Ja misschien is dat het.. Probeer altijd rond 6:30 uur te testen.. En soms ‘s middags. Testen vd Action zijn nu op dus kan er morgen niet mee testen. Ja ik was echt zwanger... Heb zoveel testen gedaan omdat ik het niet geloofde en kreeg overal een streep (weliswaar geen knaltest). Voor die miskraam ben ik niet lang bezig geweest. Eigenlijk was het ronde 1. Ben vanaf september gestopt met de pil. De ovutesten gebruik ik ook sinds vorige cyclus

4 jaar geleden

Ik had zelf ook veel moeite om de eisprong te vinden, geen streepje, geen smiley niks. Uiteindelijk deze gehaald https://www.2-besure.com/product/24x-extra-gevoelige-ovulatietest/ Mijn eisprong bleek al op dag 8/9 na de eerste menstruatie dag te zijn. Toen we dat wisten was ik gelijk zwanger. En nog steeds gelukkig. Mij hebben de testen echt heel erg geholpen. En ze kosten ook echt niet veel. Heel veel succes en geluk gewenst. 💖

4 jaar geleden

Reactie op Miryy

Ik had zelf ook veel moeite om de eisprong te vinden, geen streepje, geen s ...
Mijn cyclus was 31/32/33 dagen. Terwijl ze zeggen dat je eisprong 14 dagen voor je nieuwe menstruatie is. Bij mij is het bewezen dat dat dus complete onzin is. Het beste gewoon testen de dag na dat je niet meer ongesteld bent. Tot dat je hem gevonden hebt.

4 jaar geleden

Dank jullie voor het bericht! Ik ben ook begonnen met testen na 7 dagen volgens mij na mijn ‘menstruatie’.. vandaag de roze CB gehaald nadat ik vanochtend de laatste CB paars had gebruikt (weer knipperende smiley). Roze vanmiddag gebruikt (echter wel 2 uur daarvoor nog geplast) en leeg rondje.. Actiontest wat ook veel minder duidelijk (wss urine te verdund) maar toch hoopte ik op een smiley. Vind het zo balen dat ik het niet kan vinden.. En weet doordat ik mn eisprong vorige maand ook niet kon vinden, niet wanneer de bevruchting toen heeft plaats gevonden. Ben zo in de war

4 jaar geleden

Ik merkte nadat ik was gestopt met de pil en mijn eerste eisprong had ook echt veel slijm bij mn eisprong. Vorige maand niet zoveel als toen gehad en nu ook niet echt..

4 jaar geleden

Zou gewoon is andere testen proberen als ik jouw was.. een kennis van mij zwoor bij die van sensitest, de onderste. Die is 8 x zwanger geworden waarvan heel treurig 6 miskramen. Maar de test werkte wel heel goed. Zoals je ziet geeft die veel onzekerheid bij mij want het streepje is bijna niet te zien. En de bovenste heeft de piek gevonden waardoor ik nu al 33 weken zwanger ben. Bij mij was het slijm ook niet veel. Maar 1 of 2 dagen. Maar dat is niet erg, als je voor die tijd of tijdens bevrucht bent ;) Clearblue test deed bij mij helemaal niks. De ene werkt beter bij de andere. Zou zeker niet af gaan op 1 of 2 soort testen.

4 jaar geleden

Reactie op Miryy

Zou gewoon is andere testen proberen als ik jouw was.. een kennis van mij z ...
Dank je wel voor je bericht! Misschien moet ik inderdaad maar overstappen.. Dit geeft me wel meer hoop omdat ik die al een beetje was verloren. Ik ga ze meteen bestellen!

4 jaar geleden

Dank je wel voor je bericht! Misschien moet ik inderdaad maar overstappen.. ...
Niet gelijk opgeven, er zijn meerdere wegen die naar Rome lijden. Probeer hier ook wat rust in te vinden, dat zal je ook zeker helpen. En als het allemaal niet werkt, dan een afspraak bij et ziekenhuis. En een beetje overdrijven dat jullie al heeeul lang (2 jaar ongv) bezig zijn. Dan zullen ze ook kijken wat er aan de hand is ;) Heel veel succes 😊

4 jaar geleden

Een andere optie is om gewoon voor de zekerheid minimaal 3x per week samen te zijn. Dan heb je sowieso goede kans dat het snel raak gaat zijn!

4 jaar geleden

Dank je! Het zal ook vast goed komen maar doordat ik mn piek niet kan vinden, vind ik het moeilijk om het los te laten. En 3x per week samen zijn lukt wel alleen is het vaak in het weekend. Door de weeks vaak niet. Maar deze week wel 4x

4 jaar geleden

Dank je! Het zal ook vast goed komen maar doordat ik mn piek niet kan vinde ...
Snap ik, had ik ook! Maar wat bij mij hielp was denken dat die piek ook geen garantie geeft op een zwangerschap. En die kans heb je nu ook! En dus gewoon door blijven testen. Ook al was het zo’n vroege miskraam is je lichaam denk ik gewoon in de war.

4 jaar geleden

Reactie op MarloesVA

Snap ik, had ik ook! Maar wat bij mij hielp was denken dat die piek ook gee ...
Ja precies want vorige maand lukte het dus wel zonder dat ik mn piek vond. Nu net weer getest. Weer niet heel donker..