25 Reacties

4 jaar geleden

Dit is de test van een uurtje geleden. Wel goed positief maar geen knaller en heb niet het idee dat hij echt donkerder wordt.. 😔

4 jaar geleden

Eventueel dat jou lichaam minder snel hcg aanmaakt. Ik zie duidelijk een oplopende lijn en dat is wat E graag willen zien geloof ik. Eventueel bloed laten prikken en laten na kijken hoeveel hcg waarde je hebt en wordt ? Succes 😘

4 jaar geleden

Volgens mij toch heel duidelijk een positieve test hoor.. Ben benieuwd naar je afspraak bij de vk

4 jaar geleden

Volgens mij toch heel duidelijk een positieve test hoor.. Ben benieuwd naar ...
Klopt, maar die bloeding zit me echt niet lekker.. I Huisarts zei dat het okk een 2ling geweest kon zijn waar er 1 vruchtje al vroeg is afgestoten. Ik ben ook heel benieuwd!

4 jaar geleden

Klopt, maar die bloeding zit me echt niet lekker.. I Huisarts zei dat het o ...
Dat heeft mijn vriendinnetje ook gehad in mijn bijzijn en dat leek echt op een miskraam maar het zou kunnen dat is moeilijk om nu nog achter te komen.. Hoelaat heb je de afspraak?

4 jaar geleden

Kan het geen innesteling geweest zijn? Hoe lang ben je ongesteld geweest? Tevens snap ik niet dat de ha je niet heedt doorverwezen voor bloed te laten prikken naar hcg.

4 jaar geleden

Reactie op BLOEM90

Kan het geen innesteling geweest zijn? Hoe lang ben je ongesteld geweest? ...
Zou kunnen, gaf de HA ook aan. Duurde gewoon 5 dagen, maar stopte niet, dus bruin (heb ik altijd aan t einde) bleef aanwezig tot de dag van vandaag. HA gaf aan dat een thuistest net zo veel doet als een bloedtest, ze heeft me zelfs al gefeliciteerd.

4 jaar geleden

Dat heeft mijn vriendinnetje ook gehad in mijn bijzijn en dat leek echt op ...
Bij mij zou het dan wel heeeeel vroeg geweest moeten zijn, direct bij innesteling. Ovulatie was namelijk 4 augustus en "menstruatie" begon 11 aug.

4 jaar geleden

Zou kunnen, gaf de HA ook aan. Duurde gewoon 5 dagen, maar stopte niet, dus ...
Klopt niet geheel. Hcg hoort op te lopen qua waardes. Sommige hebben negatieve testen maar toch positieve bloedtest. Overigens innesteling is gaan rond dag 9 na ovulatie dus zou best goed kunnen. Sommige hebben hele zwangerschap lang of bepaalde periode bloed verlies. Hoop dat het allemaal mee valt. Hoe laat heb je de echo?

4 jaar geleden

Reactie op BLOEM90

Klopt niet geheel. Hcg hoort op te lopen qua waardes. Sommige hebben negati ...
Ik had op 4 augustus de positieve ovulatietest. Dus vond die bloeding (11aug) ook best kort er op. Lijkt me dan ook sterk dat het een miskraam was (of miss van 1 vruchtje?) want als die zo vroeg was, hadden de testen in dat stadium nu wel veel lichter moeten zijn denk ik? 14.20 de echo..

4 jaar geleden

Bij mij zou het dan wel heeeeel vroeg geweest moeten zijn, direct bij innes ...
Dat zou kunnen.. hcg duurt 2weken voordat het uit je urine is na een zwangerschap begreep ik.. Ben heel benieuwd naar je echo

4 jaar geleden

Een vriendin van mij heeft dit ook gehad, dacht aan een miskraam. Enige manier om te checken hoe de zwangerschap is, is bloed prikken bij ha. Zij kunnen na een paar dagen opnieuw testen en zien of de waardes hoger of juist lager zijn geworden. Bij haar bleek dit te stijgen. Ze heeft een “vervroegde” echo gehad en bleek al 7 weken zwanger te zijn. Er was wel nog een vrucht zakje te zien.. kans bestaat dus dat het twee waren, maar eentje mis is gegaan. Vk gaf trouwens ook aan dat het best kan zijn dat er nog een ovulatie/menstruatie plaats kan vinden ondanks dat je wel al zwanger bent. :-)

4 jaar geleden

Een vriendin van mij heeft dit ook gehad, dacht aan een miskraam. Enige man ...
Bedankt voor je reactie! Ik ga morgen afwachten... :)

4 jaar geleden

Net getest met ochtendurine, CB digital geeft nu 2-3 aan, dus hij loopt wel iets op! Spannend dit zeg...

4 jaar geleden

Helaas... op de echo nog niets te zien. Ze had ook moeite om alles goed in beeld te krijgen, darmen leken er een beetje voor te liggen. Voor nu is het enkel afwachten en kan het 2 kanten op.

4 jaar geleden

Helaas... op de echo nog niets te zien. Ze had ook moeite om alles goed in ...
Lijkt me echt vreselijk om zo in spanning te moeten zitten. Heel veel succes! 🍀

4 jaar geleden

Ik heb dat ook gehad met de action testen. De cleurblue gaf mij uit eindelijk definitieve zekerheid binnen 3 minuten. Ik ben niet te spreken over de action testen die bleven negatief aangeven en de cleurblue gaf aan dat ik 3 weken zwanger was..

4 jaar geleden

Helaas... op de echo nog niets te zien. Ze had ook moeite om alles goed in ...
Jeetje dat is gek.. en hoe nu verder? Binnenkort weer een echo?

4 jaar geleden

Wat vervelend die spanning door onzekerheid! Ik ben de eerst twee maanden van mijn zwangerschap gemenstrueerd, heel beangstigend inderdaad. Gelukkig goed gekomen, hoop voor jou ook het beste! 🤞🤞

4 jaar geleden

Jeetje dat is gek.. en hoe nu verder? Binnenkort weer een echo?
Ja over 2 wk :) hopelijk is er dan een garnaaltje te zien!