Onzeker

Verwijderd lid
10 maanden geleden
Volgen
32 dagen na laatste menstruatie ( normaal is mijn cyclus 26 dagen ) Zwangerschap testen: 1 positief ( een heel licht tweede streepje ) 3 negatief ( niet zwanger, 2 geen extra streep ) Klachten: Steken in mijn buik ( rondom mijn navel ) Gevoelige tepels Vaker plassen Hoofdpijn Emotioneel ( heel erg tot huilend aan toe ) Maagzuur Minder eetlust. Waar ik van baal: Ik rook, probeer al te minderen van 10 naar 8 en van 8 naar 6, vandaag helaas een paar biertjes gedronken waardoor ik meer ging roken. Ik wil morgen met me ochtend urine opnieuw gaan testen, en als ik dan weer een positieve test krijg. Stop ik direct met roken, en alcohol drinken uiteraard. ( drink soms alleen in het weekend ) Voel me zo onzeker, stel dat ik dus al enige tijd zwanger ben. Heb ik gewoon gerookt en alcohol gedronken in het weekend. Zo STOM, maar wel zo eerlijk om de feedback hier aan te gaan. Sorry voor het late bericht , ik moest het echt even kwijt ( zelfs nu een emotioneel wrak ).
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
Lizzy Ineke
10 maanden geleden
Geeft niks! Dit had ik zelf ook. Zolang je maar stopt zodra je weet dat je zwanger bent. De klachten klinken wel als zwanger zijn. Wacht het rustig af of ga er even mee langs een huisarts vaak doen die ook nog een test of laten bloed bij je prikken.
  • Rapporteren
Loress Moderator
10 maanden geleden
Ik heb dan nooit gerookt, maar mijn 1e zwangerschap was niet gepland. Ik heb toen ook gewoon alcohol gedronken. Tot mn menstruatie uit bleef en ik zwanger bleek. Toen gelijk gestopt. Mijn zoon is helemaal gezond (bijna 8 inmiddels) en qua iq zit het ook helemaal goed bij hem ;) zo vroeg in de zwangerschap is het niet zo erg. Maar zodra je weet dat je zwanger bent moet je uiteraard stoppen. Wbt roken, verbeter je ook de kans op een zwangerschap wanneer je niet rookt. Misschien is dat extra motivatie om al te stoppen
  • Rapporteren
irizs90
10 maanden geleden
Ik heb precies het zelfde! Ik rook misschien 5 op een dag maar toch... ookal in je wens zo groot. Dus ik snap helemaal wat je bedoelt. Maar toen ik vorige keer zwanger raakte kon ik makkelijk per direct stoppen! Dat werd alleen een mk. Toen een half jaar gestopt Maarja nu het nog steeds niet raak is word het wel moeilijker om te stoppen. Ik snap je!
  • Rapporteren
Imkeenbastiaan
10 maanden geleden
Persoonlijk snap ik niet zo goed dat je bij twijfel toch een paar biertjes drinkt... zekere voor het onzekere toch? Het is niet zo dat je niet weet dat je misschien zwanger bent. Maar wat zo is, is zo... doe je nu toch niks aan ;) Toch zou ik zeggen probeer nu al te stoppen met alles tot je weet of je wel of niet zwanger bent.
  • Rapporteren
Verwijderd lid
10 maanden geleden
Vanmorgen opnieuw getest , en opnieuw een negatieve test. Ja klopt, ik had ook niet moeten drinken en of roken. Vandaag lekker vroeg opgestaan 8uur, en nog geen sigaret aangeraakt. Dus ga er zeker voor. Maar toch maakt het me zo onzeker vooral als de testen steeds negatief zijn. Ik ga dinsdag of woensdag me huisarts bellen, en dan wil ik vragen voor een bloed test ( als mijn klachten dan nog zo zijn, en ik niet tot die tijd ongesteld ben geworden ). Bedankt voor jullie berichten, doet me goed.😊
  • Rapporteren