6 Reacties

4 jaar geleden

Het is wel normaal als je net stopt dat alles even anders is weekje later dan normaal of weekje eerder dan normaal je lichaam moet even wennen dat je geen troep binnen krijgt kans op zwangerschap ik heel klein maar het kan dan hebben jullie heel veel mazzel

4 jaar geleden

Ow spannend! Hier helaas nog niet mee gemaakt dat ik een negatieve test had en toch zwanger was. Hopelijk heb je toch meer geluk!

4 jaar geleden

Cyclus tijdens je pilgebruik zegt eigenlijk niks. De lil legt eigenlijk alles 'plat' en nu moet je lichaam het weer zelf doen.. Anyywayy, ik hoop uiteraard voor je dat het wel raak is :)

4 jaar geleden

Heb je ook ovulatietesten gedaan, dat je weet wanneer je eisprong was? De eerste maand(en) na het stoppen van de pil kan je cyclus van slag zijn, je lichaam moet "ontpillen". Geldt niet voor iedereen natuurlijk. Ik voelde me de eerste 3 maanden elke maand zwanger, allemaal kwaaltjes.. Uiteindelijk in ronde 8 zwanger geraakt.

4 jaar geleden

de pil blijft zo'n half jaar in je lichaam. ik was een week overtijd, 2x een test gedaan beide negatief, volgende dag toch ongesteld geworden. nu na de 3e poging raak 😊

4 jaar geleden

Niet om je hoop de grond in te boren maar: Ik werd na het stoppen met de pil pas na 76 dagen ongesteld. Heel normaal. In de tussentijd inderdaad allerlei hormonale klachtjes (ontpillen lijkt best wel op ‘zwangere’ symtomen). Daarna nog niet heel regelmatig maar het liep van 76 terug naar ongeveer 30 in een half jaar tijd. Al met al dus een jaar bezig geweest om weer een normale cyclus te krijgen. Toen die er eenmaal was, werd ik na een paar maanden zwanger.