5 Reacties

2 jaar geleden

Niet na een cryo terugplaatsing maar in een “spontane” zwangerschap op NOD super duidelijke testen, met 5 weken een stuk lichter en met 5+3 ongeveer bloedverlies en een vroege miskraam. Sorry, helaas geen succesverhaal hier..

2 jaar geleden

Reactie op lilyrosey

Niet na een cryo terugplaatsing maar in een “spontane” zwangerschap op NOD ...
Wat vervelend voor je….ik ga er ook vanuit inderdaad dat er een vroege miskraam aankomt. Dank je wel voor het delen van je verhaal

2 jaar geleden

ik heb twee keer bij een 5 daagse cryo dit gehad, netjes gewacht met testen tot 10 dagen na terugplaatsing, en lichte testen die een week ongeveer hetzelfde bleven. Toen begon bruinverlies en paar dagen later verloor ik het vruchtje. Bij de 3e cryo had ik 10 dagen na terugplaatsing een donkere test en die bleef superknal. Daar nu alweer 28 weken zwanger van. Dit betekent niet dat de lichte testen bij jou hetzelfde betekenen, misschien maak je langzamer hcg aan. Helaas kun je alleen afwachten, ik weet hoe moeilijk dat is 😔 Veel succes!

2 jaar geleden

Reactie op coffeetea

ik heb twee keer bij een 5 daagse cryo dit gehad, netjes gewacht met testen ...
Dank je wel Juultje! Mijn testen waren eerst knal en nu minder knal, dit zal denk ik betekenen dat ik het vruchtje ga verliezen. Vandaag eerste keer met Sensitest een test gedaan en wel een duidelijk streepje maar geen knaller (zie foto). Wat fijn dat je nu wel zwanger bent en al goed op weg bent met 28 weken, gefeliciteerd!

2 jaar geleden

hoe is het nu Fenna?