46 Reacties

één maand geleden

Ik wordt in oktober 35. Mijn eerste 2 kinderen gekregen toen ik 28 en 30 was. Vanaf vorig zomer proberen wij al zwanger te blijven vooral. In november miskraam met 6 weken, januari met 4 weken en in mei met 5 weken. Verder onderzoek gehad waar niks uitkomt. Direct weer zwanger geraakt en gister missed abortion vastgesteld met de termijn echo 😭 ze zeiden steeds pech maar ik geloof er niet. Ik denk nu al steeds ben ik te oud? Ik weet het niet..

één maand geleden

Met 37 mijn eerste kindje, na ongeveer 10 maanden. Nu willen we heel graag voor de tweede gaan en zitten we inmiddels op 6 maanden proberen.

één maand geleden

Reactie op MK-89

Ik wordt in oktober 35. Mijn eerste 2 kinderen gekregen toen ik 28 en 30 wa ...
34 is echt nog niet te oud! Ik was 34 toen ik zwanger werd van mijn oudste. Dit was in de 3e ronde. Bij mijn 2e duurde het wel langer. Ik denk ongeveer 1,5 jaar. Uiteindelijk op mijn 38e zwanger geworden en 2 maanden geleden bevallen. Ik ben in de tussentijd niet zwanger geweest. We zouden een traject in gaan, maar dit was uiteindelijk niet nodig.

één maand geleden

Ik ben met 34 zwanger geworden bij de eerste poging. Dit werd helaas een miskraam (rond 5 weken). Daarna direct weer zwanger geworden van mijn zoontje. Ik was 35 toen hij geboren werd. Het kan dus ook op hogere leeftijd snel gaan. De miskraam is natuurlijk heel jammer, maar volgens mij niet ongebruikelijk.

één maand geleden

Bij nummer 1 was 35 toen ik zwanger werd, bij geboorte 36. Bij nummer 2 was ik 38. Beide in 1x raak, geen miskramen en gezonde kinderen. Ik had bij nummer 1 wel hoge bloeddruk vanaf 34 weken, maar of dat nu perse door de leeftijd kwam...

één maand geleden

Bij mijn de eerste was ik 35, duurde 6 pogingen. Bij de tweede 11 pogingen, maar inmiddels bekend dat ik endometriose heb, dus dat dit wellicht iets heeft bemoeilijkt. Ik had twee kleine baby's, maar ben zelf ook klein en ze waren beide dwarsliggers. Had beide waarschijnlijk niet met mijn leeftijd te maken, maar meer met mijn bouw. Verder weinig klachten tijdens of na de zwangerschap.

één maand geleden

Al een aantal jaren samen, op mijn 36ste zwanger geworden maar dat werd 4 juli een miskraam met 10 weken 💔

één maand geleden

Op m'n 35ste zwanger van de eerste en tot onze verbazing na drie keer raak. We hadden ons er wel op voorbereid dat het lang zou duren of misschien niet meer zou lukken. Verder allemaal ook zonder complicaties. Kans op problemen zal statistisch hoger zijn, maar het blijft een soort van loterij...

één maand geleden

Op mijn 38e zwanger. Eerste ronde raak en nu 29 weken.

één maand geleden

35e zwanger, op 36e bevallen van een kerngezonde zoon. Is inmiddels al bijna 9 maanden . Geen miskramen en denk binnen 3 maanden zwanger.

één maand geleden

Was hier 35 bij de eerste en nu bijna 38 en 17 weken zwanger. Eerste zwangerschap geen enkele kwaal of complicatie. Wel pittige bevalling maar super snel hersteld. En geen complicaties. Gezonde zoon. Zwangerschap tot nu toe startte iets minder was wat misselijk. Maar vanaf 12 weken is dit weg en voel ik me weer super goed. Bij de eerste overigens in de eerste poging en bij de 2e in de tweede poging zwanger.

één maand geleden

Op mijn 37ste dochtertje gekregen wat kerngezond is. Daarvoor 2 miskramen.

één maand geleden

Ik word volgende maand 43, ben morgen 16 weken zwanger. Wij zijn vorig najaar 'gestart', toen na 2 pogingen zwanger, helaas werd dat een missed abortion in januari. Maar in april was het alweer raak, ook wederom bij poging 2 💜

één maand geleden

Feb. 2022 van een dochter bevallen en mei 2023 van een zoon. Ben in September 37. Bij beide geen problemen.

één maand geleden

Bij de eerste was ik 38jaar en nu 40jaar. Beide keren 1e poging zwanger. 1e zoon geboren met 38+1 dmv keizersnede ivm stuitligging. 2e zoon word binnen nu en 2 weken geboren met keizersnede. Beide zwangerschappen wel HG gehad en dus behoorlijk heftig geweest. Maar als het goed is straks 2 gezonde jongens!

één maand geleden

Bij de jongste twee was ik 35+. Maar net als bij de oudste twee was ik binnen 4 maanden zwanger.

één maand geleden

Ik ben 39, via IUI omdat ik BAM moeder ben, 2e ronde zwanger. De eerste ronde waren we achteraf ook echt een paar dagen te laat met insemineren, 2e ronde had ik mijn ovulatie gevonden met testen en meteen helemaal goed. Nu bijna 15 weken zwanger :)

één maand geleden

Reactie op Willemijn34

34 is echt nog niet te oud! Ik was 34 toen ik zwanger werd van mijn oudste. ...
Nee dat snap ik, maar zo voelt het nu wel. Nu het voor de 4e keer is misgegaan en medisch niks is..

één maand geleden

Wij hebben al 4 kinderen, ik ben nu 36 en zwanger van de 5e. Tot nu toe gaat het heel goed, nu 32 weken. Ik vind het fysiek wel wat zwaarder dan eerdere zwangerschappen, maar ik mag absoluut niet klagen. Ik was ook snel zwanger, net als de andere keren. Nooit een miskraam gehad. Blijkbaar zijn we erg vruchtbaar en hebben we heel, heel veel geluk.

één maand geleden

Zwanger op m'n 35e, bevallen toen ik 36e was. Eerste IUI was meteen raak, zonder hormonen (BAM mama)