186 Reacties

één jaar geleden

Goedeavond nee mijn man is met alle controles mee geweest en ook alle ech,s we vinden het fijn om alles samen tedoen en tehoren

één jaar geleden

Mijn vriend gaat ivm ziekte dinsdag niet mee naar de geslachtecho. Vind het prima. Ook werken we allebei onregelmatig, dus zal vaker voorkomen.

één jaar geleden

Míjn man is ook alleen mee geweest naar de 13 en en 20 weken echo. Ik vind het ook niet erg.

één jaar geleden

Hoeveel echo’s krijg jij? Bij elke controle 1 verwacht ik uit jouw tekst op te maken?

één jaar geleden

Reactie op mamavanzoon

Hoeveel echo’s krijg jij? Bij elke controle 1 verwacht ik uit jouw tekst op ...
Heb bij 8 weken vitaliteitsecho gehad, morgen de termijn echo, 13 weken, 20 weken en groeide ho bij 30 weken ong? Wat ik weet van mijn vorige zwangerschap is alleen de 13 weken echo erbij gekomen 😊

één jaar geleden

Nou zo veel echo’s kreeg ik niet hoor.. 6 weken, 12 weken, 20 weken en 32 en dat was het. Tijdens corona mocht partner alleen mee met eerste en 20 weken echo trouwens dus we hadden ook niet zo veel keus 🥲

één jaar geleden

Eerste zwangerschap is hij alle controles mee geweest (zelfs de ff snel luisteren en bloeddruk meten op t eind). Nu is hij er zo veel mogelijk bij, maar is vrij krijgen lastig ivm net nieuw werk. Grote afspraken is hij er wel bij en verder zoveel mogelijk

één jaar geleden

Ikzelf heb geen partner. Ben wel medisch en nu 34 weken zwanger. Maar tot voor kort mochten partners niet eens mee naar de echo’s in het ziekenhuis. Alle partners zaten keurig in een rijtje te wachten 😑

één jaar geleden

Ik had met 6,7,8,10,12,20,30,34,35,36,37 weken een echo en alle keren is mijn man mee geweest. Wij kregen extra echo's omdat we en een missed abortion hebben meegemaakt, en van de fertiliteitssarts naar de verloskundige gingen, plus dat onze baby groter dan gemiddeld was en in een stuit lag. Mijn zusje had precies hetzelfde en die bevalling is dramatisch verlopen met gevolg dat het kindje er bijna niet meer was en aan de beademing heeft gelegen. Dus ze hielden mij extra in de gaten.

één jaar geleden

Mijn partner is meegewerkt met de eerste en 20 weken echo. De rest die ik alleen. Ook toen er iets mis leek met 20 weken heb ik de GUO alleen gedaan. Niet ideaal maar soms moeilijk te plannen. En ben daar zelf ook wel makkelijk in, dus dat scheelt. Verloskundige gaat hij ook nooit mee. Helemaal prima. 😊 als je dat samen maar oké vind

één jaar geleden

Mijn vriend vond de echo’s veel te leuk. Helaas vanwege Corona mocht het niet altijd, maar wel videobellen dat hebben we dus ook gedaan. Hij is dus soort van bij alle echo’s aanwezig geweest.

één jaar geleden

Ik heb alle controles & echo’s alleen gedaan .. mijn man had eerlijk aangeven dat hij er niet zoveel mee kon..

één jaar geleden

Hallo, Mijn partner was ook zo. Wanneer ik hem 'verplichte' zou hij wel gaan. Maar zelf had hij er eigenlijk geen interesse in. Dus op 1 echo na ben ik telkens alleen geweest. Had er zelf ook geen probleem mme. Wel even onzeker erover, maar goed met hem over gesproken. Groetjes.

één jaar geleden

Bij de eerste wel maar nu wanneer het realistisch is werk technisch of als het een belangrijke echo is zoals de 13 weken echo of 20 weken. Ik krijg elke controle in het ziekenhuis een echo dus we zijn liever wat zuinig op de vrije uren die hij opneemt zodat als er ooit iets is we nog genoeg verlof uren hebben.

één jaar geleden

Eerste afspraak, 13 en 20 weken echo moest hij mee van mij. Maar voor de controles; ik ben zwanger mijn man niet. 😁 nu zwanger van #3 bij de eerste 2 ook alleen de medische echo’s mee geweest. Helemaal prima.

één jaar geleden

Reactie op npl95

Bij de eerste wel maar nu wanneer het realistisch is werk technisch of als ...
Krijgt de man niet vrij om mee te gaan naar controles eigenlijk? Die van mij gaat ook niet mee hoor maar vraag t me af..

één jaar geleden

Mijn man is naar 1 afspraak niet mee geweest. Hij heeft wisselende diensten en al zijn diensten op 1 na vielen goed ik had iedere afspraak trouwens een echo. Na de 20 weken had het van mij niet meer nodig maar mijn man vond het fijn. Als mijn man er echt vrij voor zou moeten nemen zou ik het alleen met de belangrijkste echo's willen. Mijn ervaring is dat ik het fijner vond dat hij de laatste weken erbij was toen ik controles in het ziekenhuis had. Dit waren vaak lange afspraken waardoor hij een dag vrij moest nemen.

één jaar geleden

M’n vriend gaat wel mee naar alle echo’s. Ik heb om de week een echo. Ben nu bijna 24 weken zwanger. Vorig jaar ging mijn vriend ook elke echo mee ( hadden we alleen de standaardecho’s tot 20 weken) en bij de slechte 20 weken echo vond ik het wel heel fijn om niet alleen te zijn. Daarna volgden vele ziekenhuis bezoeken en onderzoeken is hij ook altijd mee geweest. Toen ze met bijna 22 weken zagen dat ons zoontje was overleden in m’n buik vond ik het heel fijn dat m’n vriend mee was. Dan wil je echt niet alleen zijn. Vind alle echo’s nu ook heel spannend dus wel heel fijn dat m’n vriend elke keer mee gaat.

één jaar geleden

Mijn man wilt echt mee naar de echo’s, ik zou ook echt niet gaan als hij niet zou kunnen, dan zal ik het altijd verplaatsen.

één jaar geleden

Vorig jaar door corona altijd naar alle afspraken alleen moeten gaan ! Dit keer gelukkig anders. Mijn man geniet van iedere moment. Mag er niet aan denken als je slecht nieuws krijgt dat je daar alleen bent/ligt.