3 Reacties

2 jaar geleden

Hoi D J, Herkenbaar. Hier ook al ongeveer 2 jaar bezig en alles uit de kast gehaald om maar zwanger te worden. De moed zakt mij ook geregeld in de schoenen. En wat betreft loslaten.. tja, dat zeggen volgens mij alleen maar mensen die echt geen flauw benul hebben en die een kennis van een collega van een vriendin van een nichtje hebben die ook al 4 maanden bezig was en toen ineens op vakantie zwanger werd. Ik kan niet zo veel met zulk soort 'adviezen'. Zeker als het een medisch traject is, is het gewoon onderdeel van je leven. Vervelend dat je vandaag weer een teleurstelling hebt. Uithuilen, jezelf weer bijeen rapen en toch maar weer doorgaan. Iets anders zit er helaas niet in. Sterkte!

2 jaar geleden

Het is afschuwelijk! En je kunt het niet loslaten, en positief blijven is ook soms wel lastig maar je moet het toch echt proberen! Ik ben er van overtuigd dat negatieve gedachtes ook een negatieve invloed hebben op een zwangerschap. Ik zit in hetzelfde schuitje. Al 2 jaar bezig zwanger te worden, alle onderzoeken gehad, ook een HSG gehad, nu afgelopen cyclus met clomid en ovitrelle begonnen en gisteren de eerste IUI gehad. Zit jij ook al in een IUI traject?

2 jaar geleden

Beste DJ Wat vervelend en ik begrijp je gevoel. Mijn man en ik hebben er twee jaar over gedaan om zwanger te raken. En dat is gewoon oprecht heel zwaar. Mensen weten soms niet wat ze zeggen. Dat doet pijn. Dingen als ' je bent er teveel mee bezig etc' Elke maand is een klap in je gezicht. En elke maand vond ik t zwaarder worden. Uiteindelijk heb ik er veel aan gehad te praten met een vriendin die hetzelfde traject had meegemaakt. Veel praten. En soms gewoon keihard huilen en lief zijn voor jezelf. Dat 'loslaten'.... dat is leuk bedacht. Maar een kinderwens is zoiets wezenlijks, dat kan niet zomaar. Wat betreft het overstappen op spuiten: gewoon bespreken met je arts. Wat is het verschil. Wat is de meerwaarde etc. Het kan zijn dat de medicijnen net weer anders aanslaan. Ik wens jou, en andere meiden in dit schuitje, in elk geval veel sterkte en liefs. Het is ontzettend zwaar. En gefrustreerd en boos zijn. Dat mag! Liefs