12 Reacties

2 jaar geleden

Even afwachten inderdaad, je LH schommelt gedurende je cyclus. En als je het echt wil weten, zou ik toch een early test halen

2 jaar geleden

Ik heb zojuist precies hetzelfde gedaan.. Dacht kan vast geen kwaad ;) Ik kreeg een licht streepje, dus eigenlijk weet ik nog niets en gewoon afwachten tot nod 😂 Had jij een knalstreep?

2 jaar geleden

Het kan idd zijn dat je zwanger bent maar zoals je zelf al zegt is een zwangerschapstest de betrouwbare methode. Je zou een early test er tegen aan kunnen gooien, maar wachten zal je het meeste duidelijkheid geven. Hopelijk is het raak!

2 jaar geleden

Een ovulatie test kan positief worden tijdens een zwangerschap maar dit zou ik niet zeker als een zwangerschapstest beschouwen. Beste is een zwangerschapstest te doen omdat je weldegelijk meerdere positieve ovulatie testen kan hebben in een cyclus. De ovulatie test meet de lh hormoon maar dan wil het nog niet zeggen dat je daadwerkelijk de eisprong heb gehad tenzij je de eisprong heb gevoeld dan is het een ander verhaal. Een zw test is het beste wat je in dit geval kan doen.

2 jaar geleden

Ik heb zojuist precies hetzelfde gedaan.. Dacht kan vast geen kwaad ;) Ik k ...
Haha, nee. Het was een licht streepje. Toen ik mijn LH-piek had, had ik echt een knalstreep. Die liep eerst op en was na de knaller weg

2 jaar geleden

Een ovulatie test moet echt knallen bij een zwangerschap, dus geen licht streepje zoals je rond je ovulatie periode hebt. Je hebt je hele cyclus LH in je lichaam dus lichte streepjes heb je altijd

2 jaar geleden

Reactie op Debbsss02

Een ovulatie test moet echt knallen bij een zwangerschap, dus geen licht st ...
Dankje! Ik ga over een paar dagen voor de zekerheid een zwangerschapstest doen, tenzij ik ongesteld word. Hopelijk is het raak, en anders op naar de volgende ronde.

2 jaar geleden

Reactie op 123456890

Haha, nee. Het was een licht streepje. Toen ik mijn LH-piek had, had ik e ...
Een licht streepje komt altijd, je ovulatie was dus negatief. Zegt verder niets over wel/niet zwanger.

2 jaar geleden

Een licht streepje komt altijd, je ovulatie was dus negatief. Zegt verder n ...
Ik denk dat mijn ovulatie niet negatief was toen ik testte om mijn piek te vinden. De test liep toen op en ik had vervolgens een knaller. Daarna verdween de streep. Wat betreft de zwangerschap zit er niks anders op dan te wachten.

2 jaar geleden

Reactie op 123456890

Ik denk dat mijn ovulatie niet negatief was toen ik testte om mijn piek te ...
Je ovulatietest* bedoelde ik. Denk idd dat je je piek wel hebt gevonden! Succes met afwachten.

2 jaar geleden

Reactie op 123456890

Dankje! Ik ga over een paar dagen voor de zekerheid een zwangerschapstest ...
Ik ga voor je duimen! 😘

2 jaar geleden

Reactie op Debbsss02

Ik ga voor je duimen! 😘
Lief hoor. Helaas was de zwangertest negatief.