8 Reacties

2 maanden geleden

Oh wat lastig en vervelend 😢 maar hier kunnen wij idd ook weinig zinnigs over zeggen, het kan heel onschuldig zijn. Oploop zegt helaas ook niks over het verloop... Ben bang dat er niks anders op zit dan afwachten 🍀

2 maanden geleden

Afwachten.. succes!🍀

2 maanden geleden

Helaas kan het 2 kanten op. Bij mijn eerste terugplaatsing (ook ICSI) werd roze een miskraam bij 4,5 week. Bij mijn tweede terugplaatsing had ik ook roze met 6 weken en ondertussen ben ik bijna 16 weken. Bij die eerste had ik wel een slechte oploop in de testen dus die van jou zien er wel beter uit!

2 maanden geleden

Is helaas echt niks over te zeggen. Wat een spanning zal je ervaren na zo’n slopend traject! Je testen lopen in ieder geval prachtig op! Ik duim heel hard met je mee

2 maanden geleden

Het kan 2 kanten op helaas. Bij mijn zwangerschap nu heb ik het gehad, Maar het is ook al foute boel geweest bij mij

2 maanden geleden

Bedankt allemaal voor jullie reacties! Ja de spanning is nu gewoon slopend en ook echt niet leuk meer. Je hebt er alles voor over maar hoopt uiteindelijk ook wel op een goede zwangerschap!

2 maanden geleden

Ik heb de eerste 8 weken van mijn zwangerschap veel bloed verlies gehad, zowel helder rood/roze bloed als bruine afscheiding. Ik was bijna 6 weken en toen mocht ik gelukkig direct komen voor een echo. Ze deden hierover niet moeilijk omdat wij een traject van bijna 6 jaar achter de rug hadden en ze snapte dat we nu vol spanning zaten dat ik na 6 jaar eindelijk zwanger was. Heel veel sterkte in deze spannende weken, ik duim voor je dat alles goed blijft gaan. In mijn geval was bloed dus niet iets verkeerds meteen.

2 maanden geleden

Reactie op oODaniOo

Ik heb de eerste 8 weken van mijn zwangerschap veel bloed verlies gehad, zo ...
Bedankt voor je reactie, voor nu heb ik geen roze afscheiding meer gehad vandaag. Maar blijft evengoed spannend!