7 Reacties

3 jaar geleden

Dat maakt je juist onzeker he dat alles wel klopt maar tog niet lukt, heb je in die 3 jaar ook geen miskraam of wat dan ook gehad?

3 jaar geleden

Reactie op eyis

Dat maakt je juist onzeker he dat alles wel klopt maar tog niet lukt, heb j ...
Ja super onzeker, 1x een miskraam. Ben afgelopen maand ook 2weken overtijd geweest maar geen positief testje gehad.

3 jaar geleden

Het is ontzettend dubbel. Enerzijds ben je blij dat er geen (tot nog toe bekende) aanwijsbare oorzaak is. Anderzijds is het vaak zoveel beter naast je neer te leggen als je weet wat de oorzaak is. Bij ons is er sprake van onverklaarbare verminderde vruchtbaarheid. Dit betekent dat er bij ons allebei geen aanwijsbare oorzaak is gevonden, dus ook ik ben onderzocht met eileideronderzoek, hormoonspiegels, eisprong echo's. Achteraf ben ik ergens wel blij dat het niet aanwijsbaar aan 1 van ons 2 heeft gelegen. Ik zie dat bij vrienden van ons, en ergens verwijt ze hem nog steeds diep van binnen wat ze allemaal heeft moeten doorstaan. Ik kan me niet voorstellen hoe dat tussen je in kan komen te staan. Op www.freya.nl staat ook veel informatie en ervaringsverhalen wat dit thema betreft. Heel veel succes met je verdere zoektocht, maar belangrijker de vervulling van je kinderwens! 🍀

3 jaar geleden

Reactie op Fly

Ja super onzeker, 1x een miskraam. Ben afgelopen maand ook 2weken overtijd ...
Ik snap je helemaal heb je na je miskraam wel controle echo enzo gehad, of bloedprikken? Hoe oud zijn jullie want na een jaar mag je al hulp vragen..

3 jaar geleden

Reactie op eyis

Ik snap je helemaal heb je na je miskraam wel controle echo enzo gehad, of ...
Hoi, Wij zijn 31 en 25. Wat voor hulp bedoel je?

3 jaar geleden

Na 1 negatieve thuistest meteen een nieuwe (andere variant) besteld. Ook deze was negatief. Huisarts gebeld en nu zijn sperma ingeleverd bij het lab. Nu afwachten op een uitslag. Tog wel spannend.

3 jaar geleden

Mijn ex heeft sterk verminderd zaad. Meerdere malen getest en meerdere malen kwam een slechte zaadkwaliteit eruit . Mijn ex stond niet echt open voor vruchtbaarheidsbehandelingen destijds en dacht het zelf wel weer eventjes 'goed werkend' te krijgen. Toen weer getest en kwam er 1x een normale/ goede waarde uit de test. Naar huis gestuurd door het zk om weer te gaan proberen. Anderhalf jaar later nog steeds niet zwanger. Terug naar het ziekenhuis en meerdere malen slechte zaadkwaliteit getest. Dat er dus 1x goede waardes uitkwamen wou in ons geval dus niet zeggen dat dit altijd zo is. Kwaliteit schommelt altijd. Blijven geloven en blijven strijden voor datgene wat je/jullie zo graag willen!! Na jaren lang proberen is het hier ook gelukt met hulp van het zk🥰