5 Reacties

2 maanden geleden

Niemand ? 🥺

2 maanden geleden

Ik zou het even afwachten. Kan zoveel redenen hebben en hoeft niet te betekenen dat je baarmoederslijmvlies al aan het afbreken is. Hopelijk kan je snel even overleggen met je gynaecoloog.

2 maanden geleden

Ik heb progesteron gebruikt en ben uiteindelijk moeder geworden. Heb wel miskramen gehad ondanks progesteron gebruik, toch ben ik wel van mening dat het een goede bijdrage levert aan gezond zwanger zijn. Ik kreeg vaak spontane bloedneuzen van progesteron gebruik. Volgens mij doordat de bloedvaatjes er wat poreuzer door worden en meer aan de oppervlakte komen. Het lijkt mij goed mogelijk dat dit ook bij de baarmoedermond gaande kan zijn waardoor je meent spotting te hebben. Trek niet te snel conclusies. Het is een vreselijk spannend proces, waar je soms gewoon de tijd voorbij moet laten gaan om zeker te weten wat je lichaam doet. Het kan ook gewoon goedgaan! Blijf vertrouwen houden! En mijn tip is altijd, zorg ook voor goede vitamines. Als je het nig nit gedaan hebt, zoek It starts with a egg en FitForFertility eens op als je het nog niet al kent. Veel susses! ❤️

2 maanden geleden

Reactie op Mem2b

Ik heb progesteron gebruikt en ben uiteindelijk moeder geworden. Heb wel mi ...
Dankje voor je reactie ! Gebruikte jij oraal progesteron ? Ik slik 10mg duphaston. Misschien heeft het ook nog te maken of het vaginaal of oraal is ?

2 maanden geleden

Reactie op Sousou123

Dankje voor je reactie ! Gebruikte jij oraal progesteron ? Ik slik 10mg dup ...
Ik gebruikte 3xdaags 200mg Utrogestan vaginaal. Volgens mij was de aanbeveling vaginaal omdat het locaal minder bijwerkingen geeft, op het kliederboeltje na.