15 Reacties

15 dagen geleden

Ja, hoor. Hier! 🙋 5 dagen voor NOD getest, omdat ik een gevoel had dat ik weleens zwanger zou kunnen zijn. En was dus raak. Inmiddels heb ik een zoon van 1.5 jaar. Snap dat je in spanning zit, helaas is het enige wat je kan doen afwachten.

15 dagen geleden

Heb je ook onbewerkte foto's want die 1e is sowieso niet positief zo te zien maar de 2e is niet te beoordelen met zo'n bewerking... En zo ruim voor NOD is zeker een risico idd

15 dagen geleden

Reactie op xDommelx

Heb je ook onbewerkte foto's want die 1e is sowieso niet positief zo te zie ...
Ik vraag om positieve reacties. Je bent bekend dat streepjes lastig op de foto te krijgen zijn en ik zie wat ik zie. Je hoeft niet zo te snauwen. Heb ongeveer 10 testen gedaan, allemaal lichte streep binnen afleestijd.

15 dagen geleden

Reactie op Anano12

Ik vraag om positieve reacties. Je bent bekend dat streepjes lastig op de f ...
Deze foto's zijn van gisteren

15 dagen geleden

Reactie op Anano12

Ik vraag om positieve reacties. Je bent bekend dat streepjes lastig op de f ...
Dat snauwen valt volgens mij wel mee. Ze reageert gewoon aardig of je wellicht onbewerkte foto’s hebt. Ik heb bij beide kindjes 5 dagen voor NOD een positieve test gehad. En ze zijn nu 3,5 en 1,5 jaar oud 🥰

15 dagen geleden

Excuus

15 dagen geleden

Ik zie op beide testen een streepje. Ook op de onbewerkte 😉

15 dagen geleden

Ja hoor kan best.. een streepje is een streepje. Op de nod nog een keertje testen. Ik hoop het voor je!

15 dagen geleden

Niet om te ontmoedigen, maar een bbz kan heel hoog hcg geven. Je zegt vorige maand nog de bbz.. zou het niet nog daarvan kunnen zijn? Na een bbz komt je eisprong ook niet altijd volgens de kalender weer op gang. Nogmaals niet om te ontmoedigen, maar om teleurstelling te voorkomen.

15 dagen geleden

Reactie op LBBR

Niet om te ontmoedigen, maar een bbz kan heel hoog hcg geven. Je zegt vorig ...
Ah, nee mn waardes zijn gecheckt in het ziekenhuis die waren onder 5, dus negatief. Daarna waren de testen ook negatief. Dit is nu 2 weken geleden voor het laatst bekeken.

14 dagen geleden

Reactie op Anano12

Ah, nee mn waardes zijn gecheckt in het ziekenhuis die waren onder 5, dus n ...
In dat geval ziet het er weer hoopvol uit!🙏🏼

14 dagen geleden

Ik zie op beide een streepje! Hier niet voor NOD getest (zelfs 3 dagen na NOD omdat ik niet durfde haha), maar wel positieve ervaring na bbz. In dec ‘22 bbz waarna rechter eileider is verwijderd, juli ‘23 positieve test en afgelopen 20 maart bevallen van onze dochter. Het is een mega onzekere periode, heel begrijpelijk. Alles wat je voelt, ieder pijntje brengt je in twijfel en onzekerheid. Ik voelde de bbz toen echt alsof mijn lichaam me in de steek had gelaten en had geen vertrouwen. Pas na de 12 weken echo kon ik wat meer ontspannen. Ik had op het begin vanaf 5 weken om de 2 weken een echo. Dit was heel fijn. Hoop heel erg voor je dat het positief is en deze frummel blijft plakken 🙏🏼

14 dagen geleden

❤️😊

14 dagen geleden

Ok dus je bent behoorlijk vruchtbaar! Dat is al een fijne gedachte toch? Mocht het weer misgaan is de kans op een volgende zwangerschap dus groot. Als het misgaat dan is er iets niet goed met het vruchtje over het algemeen, dan is het helaas zo.. en ja, voor nod is dat een hoger percentage.. Als je testen goed oplopen zit het voor nu ws wel goed, maar helaas kan het altijd nog later in het eerste trimester misgaan🙁 Probeer vertrouwen te hebben en anders gaat het echt in de toekomst wel goedkomen!

14 dagen geleden

Dankjulliewel