5 Reacties

2 jaar geleden

Lastig he die onzekerheid! Misselijkheid hoeft er niet per se bij te horen, ik ben nooit misselijk geweest 😊 Even voor de zekerheid: heb je een vraag ook over de symptomen of wilde je gewoon je ei even kwijt? Ik lees niet echt een vraag namelijk, maar als je alleen je ei kwijt wilde is natuurlijk ook helemaal ok!

2 jaar geleden

En gefeliciteerd met je zwangerschap natuurlijk!

2 jaar geleden

Haha oeps ja! Nou eigenlijk is het soort van vraag, is dit normaal? Lees natuurlijk ook de verkeerde verhalen..

2 jaar geleden

Reactie op Raalte16

Haha oeps ja! Nou eigenlijk is het soort van vraag, is dit normaal? Lees na ...
Ik lees geen gekke dingen hoor 😉 symptomen zijn bij iedereen anders. Daarnaast lees je inderdaad veel verhalen dat het misgaat, helaas zelf ook ervaring mee, maar dat komt omdat die sneller gedeeld worden. De kans dat het goed gaat is veel groter! Dus ga daar vanuit! Overigens waren mijn symptomen beide keren, dus de keer dat het fout ging en de keer dat het goed ging, precies hetzelfde. Symptomen zeggen dus niks. Maar ik snap je onzekerheid maar al te goed hoor! Helaas, zoals je zelf zegt, hoort het erbij.

2 jaar geleden

Bij men eerste zwangerschap nooit mottig geweest enkel gevoelige borsten, zwangerschapsjeuk en groeiende buik. Nu 11 weken en zo mottig als iets. Maagpijn, misselijk, humeurig, al 3 weken verkouden en gaat niet over, hoofdpijn, moe zijn, ... . Iedere zwangerschap is dus echt wel anders.