Symptomen voor NOD

Karl
2 jaar geleden
Volgen
Lieve mama's Ik zit in ronde 2 om weer zwanger te worden. Mijn zoontje is reeds 4, ik ben alles omtrent symptomen etc een beetje vergeten 🙈. Mijn NOD is nog een week, ik heb mijn eisprong duidelijk opgemerkt. Mijn partner en ik hebben ook enorm ons best gedaan 😁😁 Sinds enkele dagen lijkt het alsof iemand me kneepjes geeft in mijn borsten, ze zijn niet superpijnlijk maar blijven niet onopgemerkt. Zijn er hier nog mama's die reeds vroege zwangerschapssymptomen hadden? Zoja, welke? Groetjes!
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
Babyav2019
2 jaar geleden
Hi ik heb er 10 rondes over gedaan. Nu zwanger van 1e kindje, heel pril 5wk. Sommige rondes had ik symptomen had ik symptomen zoals pijnlijke borsten en witte vloed paar dagen voor nod, maar dan kwam toch de menstruatie. De 10e ronde geen symptomen na drie dagen over tijd natuurlijk testen, en tot onze vreugde positief. Nu wel gespannen borsten, moe en veel honger. Ik hoop voor jou natuurlijk wel dat het symptoom naar een zwangerschap wijst. Veel geluk.
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Ik had ongeveer 5 dagen voor de NOD gevoelige borsten. Inmiddels voelen ze een soort van bont en blauw.. Het zou dus een vroeg teken kunnen zijn 🤞🏼
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Ik had met mijn dochter en zoon juist helemaal geen klachten voor de nod. Daarvoor bij mijn zoon elke maand wel andere klachten (dochter was in 1 maand raak) en die ene keer dat ik geen menstruatie klachten op welke manier ook had was het raak. En nu ben ik 31w zwanger en had ik juist wel weer veel klachten, als of ik gewoon ongesteld moest worden en omdat ik de dag erna ongesteld moest worden maar die avond sushi wilde gaan eten toch voor de zekerheid een test en was met stomheid geslagen haha.