3 Reacties

4 jaar geleden

Hi ik heb er 10 rondes over gedaan. Nu zwanger van 1e kindje, heel pril 5wk. Sommige rondes had ik symptomen had ik symptomen zoals pijnlijke borsten en witte vloed paar dagen voor nod, maar dan kwam toch de menstruatie. De 10e ronde geen symptomen na drie dagen over tijd natuurlijk testen, en tot onze vreugde positief. Nu wel gespannen borsten, moe en veel honger. Ik hoop voor jou natuurlijk wel dat het symptoom naar een zwangerschap wijst. Veel geluk.

4 jaar geleden

Ik had ongeveer 5 dagen voor de NOD gevoelige borsten. Inmiddels voelen ze een soort van bont en blauw.. Het zou dus een vroeg teken kunnen zijn 馃馃徏

4 jaar geleden

Ik had met mijn dochter en zoon juist helemaal geen klachten voor de nod. Daarvoor bij mijn zoon elke maand wel andere klachten (dochter was in 1 maand raak) en die ene keer dat ik geen menstruatie klachten op welke manier ook had was het raak. En nu ben ik 31w zwanger en had ik juist wel weer veel klachten, als of ik gewoon ongesteld moest worden en omdat ik de dag erna ongesteld moest worden maar die avond sushi wilde gaan eten toch voor de zekerheid een test en was met stomheid geslagen haha.