4 Reacties

4 jaar geleden

Hoi! Gefeliciteerd! Ik heb nul symptonen gehad het eerste trimester, echt niets. En ben inmiddels 27 weken zwanger. Dus dat kan allemaal hoor!:)

4 jaar geleden

Hi! Ik ben nu 6 weken en heb inderdaad ook niet echt misselijkheidsklachten. M’n borsten zijn wat gegroeid en voller, ik ben snel moe en kleine dingen kunnen me soms uit het niets heel erg irriteren haha. Maar over het algemeen voel ik me goed en ben ik eigenlijk een stuk vrolijker dan normaal 😊 ik merk wel dat als ik een tijdje niet eet ik me flauw voel en duizelig word dus zorg ervoor dat ik vaker iets kleins eet zoals een stukje fruit of cracker.

4 jaar geleden

Oh nee hoor niet doen. Wij hebben er ook drie jaar overgedaan en uiteindelijk via icsi zwanger. Nergens last van gehad alle moeheid en cup grotere borsten, ik heb rond week 8 dat ik om sommige dingen ging overgeven en dat heeft tot 12/13 weken geduurd en nu nergens meer last van. Ik ben donderdag 24 weken en voel de kleine man regelmatig haha dus nergens zorgen om maken hoor komt helemaal goed 👍🏻

4 jaar geleden

Reactie op november11

Hi! Ik ben nu 6 weken en heb inderdaad ook niet echt misselijkheidsklachten ...
Ik heb idd het zelfde, beetje moe en m'n borsten zijn iets voller. Moet optijd iets eten anders flauw gevoel. Tot nu toe nog geen echte klachten..