Temperatuurkaart specialisten?

Veertjj
2 jaar geleden
Volgen
Goedemorgen ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ Ik ben het even kwijt, hopelijk zijn er hier mensen met verstand van temperatuurkaarten. Situatie: vorige week woensdag ben ik netjes op NOD ongesteld geworden, 3 dagen waarvan de 1e en 3e vooral bruin, alle dagen op te vangen met overdag 1 inlegkruisje en โ€˜s nachts 1 inlegkruisje. Dit is voor mij normaal, ik ga er dus vanuit dat ik NIET zwanger ben. De afgelopen 2 cyclussen heb ik temperatuur bij gehouden, dus daar ben ik gewoon mee doorgegaan. 1e cyclus was ik hier niet heel secuur mee, maar vorige cyclus en deze nieuwe cyclus wel. Iedere ochtend om 7 uur voor het opstaan, zelfde thermometer. Dagen dat ik eerder op moest staan heb ik uit de kaarten gelaten. Daarnaast gebruik ik ovulatietesten, hieruit blijkt dat de ovulatie in de temperatuurkaart klopt. Inmiddels zit ik op dag 6 in mijn nieuwe cyclus en blijft mijn temperatuur maar stijgen. Nu zelfs hoger dan het in de vorige 2 cyclussen รผberhaupt is geweest. Gisteren voor de zekerheid nog een test gedaan, ik had alleen een early liggen en deze is echt negatief, met alle wil van de wereld vind je er nog geen tuurstreepje in. Heb verder ook geen zwangerschapssymptomen, behalve dan vanaf cyclusdag 1 al ontzettende honger, ik zou het liefst heel de dag eten ๐Ÿ™ˆ Geteld vanaf ovulatie zit ik nu 18 dagen na ovulatie. Mocht ik zwanger zijn zou dit toch al lang zichtbaar moeten zijn op een test?
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
Prikplant
2 jaar geleden
Griepprik gehad? Cyclus van de leg kan ook. Verkoudheid? Dikkere deken op bed? Iig zijn de nachten warm. Het kan van alles zijn.
Veertjj
2 jaar geleden
Reactie op Prikplant
Griepprik gehad? Cyclus van de leg kan ook. Verkoudheid? Dikkere deken op bed? Iig zijn de nachten warm. Het kan van alles zijn.
Bedankt voor je reactie ๐Ÿ˜Š Ik ben niet ziek of verkouden, zelfde deken, geen verwarming in de slaapkamer en nog geen griepprik gehaald. Cyclus van de leg blijft dan over denk ik, al heb ik dit nog nooit gehad (al 5 jaar zonder pil/spiraal etc).