205 Reacties

3 jaar geleden

Flut testen 🙈

3 jaar geleden

Ook een keer een penstreep gehad. Bleek negatief te zijn werd een paar dagen later ongesteld. Geven vaak vals positief deze testen !

3 jaar geleden

Bij was die heel duidelijk. Heb na 1,5 week overtijd getest.

3 jaar geleden

2v5 testen van kruidvat zijn wel heel fijn. geen twijfel streepjes

3 jaar geleden

Ik had die van 2 voor 5 euro. Perfect!

3 jaar geleden

K heb precies het zelfde gehad toen k testte 4 dagen voor nod. Ik zie gwn een lichte streepje ! Volgende dag getest met kruidvat test je zag nix en gelijk met clearblue en hy gaf 1-2weken zwanger Dus k hoop.voor je dat je ook zwanger bent!

3 jaar geleden

Ik hebeergister eerst clearblue gedaan die zijn betrouwbaar , die van de kruitvat geven het iets later aan que HCG

3 jaar geleden

Dit had ik dus een heeeele lichte streep. K was bijna elkje maand aan t teste en altijd spierwit gehad dus dit maakt me echt bly en volgende dag gelijk getest met clearblue en was positief

3 jaar geleden

Die van mij was zo en ik vond het een goede test en als die licht is gewoon nog 1 doen

3 jaar geleden

2 voor 5 euro.. duidelijke streep.

3 jaar geleden

Mijn 1e test was 5dagen overtijd en direct een dikke plus. De 2e was precies hetzelfde die ik 2 dagen erna deed. In januari voor de zekerheid nog een dure test gedaan met weken indicatie daar stond toen +3 weken op. De kruidvat was dus al vanaf het begin vrij duidelijk... Voor de zekerheid zou ik over 2 dagen weer doen als ik jou was, met ochtendurine dan lijkt het me duidelijker.

3 jaar geleden

Ik heb met deze getest bij mn zoontje 2 jaar terug en toen kreeg ik binnen een paar seconden al een dikke plus in beeld. Zat toen rond de 4 weken. Denk 2 dagen overtijd ofzo.

3 jaar geleden

Heb altijd deze testen gebruikt. Niks mis mee. Deze foto is van de test gedaan 3 dgn na nod

3 jaar geleden

Ik denk dat ik morgen de zelfde ga halen en dan nog een keer test. De kruidvat 2voor 5eu zijn nu ook lastig, ik heb deze ook gedaan en je ziet een licht streepje (krijg hem niet op foto) maar lijkt meer op een indrooglijn dan dat hij roze is. Ik heb 29maart een miskraam gehad en een paar dagen erop een echo waarbij nog resterend iets in me zat. De 20april met echo was ik compleet leeg. Vanaf 29maart miskraam heb ik geen bloeding meer gehad tot nu 19mei, dit is gister gestopt dus 3dagen gebloed. Vandaar dat ik een test heb gedaan... Ik heb nog geen normale cyclus want ik ben 9februari gestopt met de pil en was gelijk zwanger. Oh en ik heb tussendoor nog ergens een test gedaan om te kijken of het hcg al eruit was en toen was deze test gewoon negatief.

3 jaar geleden

Volgens mij heb ik echt niks aan deze testen😒

3 jaar geleden

Heb die van de action gebruikt en toen die 2x positief aangaf hebben we clearblue gebruikt met indicator en die gaf net zo positief aan🙂

3 jaar geleden

Reactie op Jannekesdraakje

Heb die van de action gebruikt en toen die 2x positief aangaf hebben we cle ...
Ja bij mij was het zo dat ik in maar op kv en action positief teste maar digitale cb was steeds negatief. Toen urine huisarts was negatief. Bloedtest dag later was positief. Zelfde weekend miskraam gehad en paar dagen erna sloeg de digitale ineens aan. Echo gehaf rn er zat nog wat in van 2,7mm. De 20ste april na controle gehad en ik was leeg. Hierna waren testen ook negatief.

3 jaar geleden

Ja bij mij was het zo dat ik in maar op kv en action positief teste maar di ...
Clear blue wel het meest betrouwbaar, maar ook reteduur. Ik weet niet wat een miskraam is, wij hebben hier cryo terugplaatsing gehad en nummer 1 resulteerde in ongesteldheid en nummer 2 ligt nu in de box te slapen. Wij wisten dus al dat er een bevrucht eitje in me zat maar die moest zich nog innestellen. Bij de eerste was dat dus niet gelukt.

3 jaar geleden

Volgens mij heb ik echt niks aan deze testen😒
Hoewel ik het je natuurlijk hartstikke gun vrees ik dat deze testen toch echt negatief zijn. Er staat echt geen duidelijke tweede lijn. Ik heb deze testen ook gebruikt en ik had direct een plusje. Ze werken dus echt. Ik hoop uiteraard dat ik het verkeerd heb!

3 jaar geleden

Bij mij ook direct een positieve test. Zo'n 2 dagen na NOD met ochtendurine. De dag erna nog een CB gehaald en ook hier verscheen gelijk een positieve uitslag. Persoonlijk heb ik dus niet te klagen over de kruidvat test.