20 Reacties

één jaar geleden

Ik zie inderdaad veel mensen blijven testen… Ook om te kijken of het streepje donker blijft of niet. Ik zelf doe dat niet; je hcg waarde kan elke dag verschillen door een andere concentratie in je urine. En dat kan je onzeker maken zodra hij een keer een stuk lichter toont dan de andere keer. Ik heb zelf 2 dagen overtijd 2 testen gedaan van de action die positief uitvielen, waarna ik direct ook een clearblue test heb gedaan voor de bevestiging. Daarna geen testen meer gedaan, ik moet even vertrouwen op mijn lichaam van mezelf, tot de echo die ik bij 7,5 week ga inplannen.. Maar, ik snap helemaal dat je het doet hoor. Je kan je ogen niet geloven en je bent op zoek naar bevestiging, en je bent lang niet de enige. 🤭

één jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik heb maar 1 test gedaan haha. Was een knaltest en voelde me duidelijk zwanger.

één jaar geleden

Ik heb een paar keer getest, maar dat was omdat de eerste paar erg vage testjes waren. Daarna een digitale clear blue gedaan en toen die positief was geloofde ik het wel.

één jaar geleden

Tja, wat is veel ? Ik denk dat ik wel onder de noemer “veel” val ja 😂

één jaar geleden

Ik denk inderdaad dat ik nu ook geneog getest heb. Ook ik heb inderdaad clearblue testen gedaan en ook positief. Ik maak mezelf helemaal gek, omdat ik dit niet verwacht had. 14 april heb ik mijn eerste echo, zo spannend! Wanneer ga jij je echo inplannen?

één jaar geleden

Reactie op MariekeD1986

Tja, wat is veel ? Ik denk dat ik wel onder de noemer “veel” val ja 😂
Ik denk dat 10 al wel veel is 😂

één jaar geleden

Reactie op Duy03

Ik denk inderdaad dat ik nu ook geneog getest heb. Ook ik heb inderdaad cle ...
Altijd spannend dat afwachten tot de eerste echo. Ikzelf heb toen gebeld toen ik 6 weken zwanger was en kreeg mijn eerste echo met 8 weken. Ik zie hier op het forum wel is mensen die inderdaad vooral van het testen onzeker worden.

één jaar geleden

Ik heb bij mn eerste zwangerschap zeker 20x getest, nu bij de 2e denk ik 10x. Ik snap het hoor, de bevestiging blijft fijn!

één jaar geleden

Hier alleen maar “veel” getest vanwege bloedverlies in de week van m’n nod en in de gaten willen houden of hij niet zou aflopen. Volgens mij uiteindelijk 6 gedaan. Normaal zou ik zeggen een streep is een streep en ga jezelf niet gek zitten maken en nodeloos tests doen tot je een hook effect krijgt en volledig in de stress schiet om niks.

één jaar geleden

Gisteren positief getest. NOD is zondag dus wil wel elke dag testen met de Kruidvat 2v5 om te kijken of de lijnen oplopen. ☺️

één jaar geleden

Reactie op MelisjeMike

Gisteren positief getest. NOD is zondag dus wil wel elke dag testen met de ...
Gefeliciteerd!!

één jaar geleden

Ik heb 2 testen gedaan.. een streep zegt genoeg. Het was dat er 2 in de verpakking zaten. Met blijven testen maak je jezelf alleen maar gek, denk ik dan .. vooral als het streepje ineens minder duidelijk is.

één jaar geleden

Heb uiteindelijk toentertijd maar 2 tests gedaan. 1 test 2 dagen na mijn NOD. En nog een test 5 dagen na mijn NOD. Ik wilde mezelf niet onnodig gek gaan maken hiermee. Ik dacht: een streep betekend zwanger. De rest komt later wel. En we zien wel waar het schip strand

één jaar geleden

Voor mij was een test voldoende. Voelde me ook zwanger en dan begint het wachten tot de afspraak bij de verloskundige. Zo heb je inderdaad ook geen stress van een toevallig lichtere streep waarna je jezelf druk gaat maken.

één jaar geleden

Geinig, ik heb er zelfs nog nooit over nagedacht om vaker dan één keer te testen 🙂 Ik realiseer me dat dat ook meteen betekent dat ik één van de gezegenden ben waar het makkelijk ging. Twee keer een test gedaan op NOD en twee keer positief (nu twee zoons, 1,5 jaar en 4 jaar). Vond wel de eerste echo heel spannend elke keer en ook alle echo’s daarna totdat ik ze ging voelen. En dat duurde bij mij wel tot 20+ weken. Enneh… gefeliciteerd!

één jaar geleden

Ik heb er ook veel gedaan. Onverwacht zwanger en was er vroeg bij, dus eerst was een tuurstreepje. Toen ging ik testen omdat ik niet zeker wist of ik nu zwanger was of niet, toen ging ik testen om te laten doordringen dat ik zwanger was en daarna omdat ik bang was niet meer zwanger te zijn. Vond de knaltesten zien verschijnen ook erg leuk! Helaas toch een miskraam geworden. Ik neem mezelf nu voor bij een volgende, geplande, zwangerschap pas op nod te testen en het bij 1, hooguit 2 testen te houden. Maar weet nu al dat dat een leugen is die ik mezelf wijsmaak 😅

één jaar geleden

Ik heb er 2 gedaan omdat er toevallig 2 in het doosje zaten. Had digitale van clear blue dus had de 1e met 1-2 weken zwanger en andere na een week gedaan en was het best leuk om toen 2-3 weken te zien staan. Maar ik zou er zeker geen nieuwe voor gekocht hebben.

één jaar geleden

ik had er 2 gedaan: 1 early op vakantie 2 dagen voor NOD omdat ik de hele week zo misselijk was. En 1 clearblue 2 dagen na NOD bij thuiskomst

één jaar geleden

Nee, 1 gewone test en dan nog een clear blue met weken indicator omdat ik het leuk vond. Verder nooit weer getest!

één jaar geleden

Reactie op Ikigai

Ik heb er ook veel gedaan. Onverwacht zwanger en was er vroeg bij, dus eers ...
Ahh dat is echt sneu, sterkte! Het is ook heel spannend, logisch dat we vaak testen 😁