73 Reacties

één jaar geleden

Ik zie eerlijk gezegd niks. Klinkt gewoon als een niet helemaal lekker door gekomen menstruatie. Dat betekend echter wel gewoon dat je je eisprong enzv gehad hebt en gemenstrueerd hebt. In principe zou je dus nu ook niet zwanger kunnen zijn. Die symptomen kunnen ook voort komen uit het feit dat je graag zwanger zou willen zijn en je lichaam je voor de gek houd er mee of zoals ze wel eens zeggen “het zit een beetje tussen je oren”. Als je zaterdag je NOD had zou je nu ook echt wel positief moeten testen en dat doe je niet. Kortom... verheug je er niet op en ontspan. Hoe meer je er naar uit leeft hoe “vaster” je lichaam kan gaan zitten mbt menstruatie. En die heb je toch hard nodig voor een kindje.

één jaar geleden

In principe zou je nu positief kunnen testen als je zwanger bent. Misschien opnieuw een test uitvoeren? Als hij negatief is, dan heb je waarschijnlijk een hele lichte menstruatie gehad. Zit je al lang aan de anticonceptie?

één jaar geleden

Reactie op Bengel

In principe zou je nu positief kunnen testen als je zwanger bent. Misschien ...
al vanaf 2014

één jaar geleden

Ik denk niet dat je zwanger bent, zeker niet als je de pil trouw hebt ingenomen.

één jaar geleden

Ik zie niks en dat zou wel moeten als je symptomen heb want dat zou dan van de hcg moeten komen. Even afwachten want deze symptomen lijken ook op menstruatie symptomen. maar als jij anticonceptie gebruikt dan is de kans niet heel groot hoor.Maar ik vraag me af of je eventueel graag zwanger wilt worden. Een aantal topic laatste dagen en jaar geleden heb geopend dat je eventueel zwanger kan zijn omdat je symptomen heb.

één jaar geleden

Reactie op karina32

Ik zie niks en dat zou wel moeten als je symptomen heb want dat zou dan van ...
Ik wil het niet.. Maar als het er is is het welkom. Ben alleen al vanaf jongs af aan bang dat ik het babtje in de buik beschadig of er iets tegen doe dus wil altijd weten of t zo is voordat er wat kan gebeuren

één jaar geleden

Ik wil het niet.. Maar als het er is is het welkom. Ben alleen al vanaf jon ...
Oké, de kans is klein hoor met de pil. De pil zorgt er voor dat je geen eisprong krijgt en een enkele keer gebeurd het wel maar voornamelijk niet.

één jaar geleden

Reactie op karina32

Oké, de kans is klein hoor met de pil. De pil zorgt er voor dat je geen eis ...
jaa precies.. ik heb wel een hele grote kinderwens hoor dus vandaar dat ik t wel wil weten

één jaar geleden

nog steeds last van hoofdpijn… Af en toe misselijk, steken links en rechts onderin… En nu ook een harde buik ( waar je baarmoeder zich bevind)

één jaar geleden

nog steeds last van hoofdpijn… Af en toe misselijk, steken links en rechts ...
Heb je al getest? En waar heb je harde buik? Want je baarmoeder zit achter het schaambot dus die kan je niet voelen als harde buik. Als je zwanger bent komt met week 12 ongeveer de baarmoeder omhoog.

één jaar geleden

Reactie op karina32

Heb je al getest? En waar heb je harde buik? Want je baarmoeder zit achter ...
ik heb niet meer getest sinds dit bericht… ja hoe leg je t uit.. Boven je vagina.. Daar.. Ben nu ook heel misselijk. Lig al op bed

één jaar geleden

ik heb niet meer getest sinds dit bericht… ja hoe leg je t uit.. Boven je v ...
Zou toch is testen dan weet je of het een zwangerschap is of niet. De symptomen zouden van hcg moeten komen als je zwanger bent dus dan zou de test wel positief moeten zijn.

één jaar geleden

Dankuwel! Wel met ochtend urine?

één jaar geleden

Dankuwel! Wel met ochtend urine?
Ja dat zou ik doen, urine is in de ochtend meer geconcentreerd

één jaar geleden

Ja, ben wel beetje nerveus.. Kent u misschien… Het gevoel dat je continy je buik op spanning staat. en je m niet kan ontspannen,

één jaar geleden

Ja, ben wel beetje nerveus.. Kent u misschien… Het gevoel dat je continy je ...
Zeg maar jij hoor. Ja heel soms had ik dat gevoel toen ik zwanger was maar dat was wel in de periode dat ik al wat langer zwanger was. Opgeblazen gevoel.

één jaar geleden

ergens qua gevoel denk ik ja het kan zo zijn. maar ergens denk ik nee kan sws niet…… ☺️ Ben pas 19.. Als t zo is ik schaam me.. me moeder hoe moet ik dat vertellen pfff

één jaar geleden

ergens qua gevoel denk ik ja het kan zo zijn. maar ergens denk ik nee kan s ...
Daar zou ik nog niet aandenken, zou eerst is een test doen. Kan ook zomaar zijn dat je er iets te veel mee bezig bent en daardoor symptomen heb. En dat je helemaal niet zwanger bent omdat je de pil slikt en dan is de kans wel klein.

één jaar geleden

jaa hoop het wel.. maar ben nu een week gestopt.. Hierom..

één jaar geleden

jaa hoop het wel.. maar ben nu een week gestopt.. Hierom..
Om zwanger te worden bedoel je?