19 Reacties

2 jaar geleden

Het is nooit echt een fantastisch onderdeel, ik vind het ook altijd wat ongemakkelijk. Tip; trek een langer tshirt of tuniekje aan, dat bedekt net wat meer en voelt misschien wat fijner. Ook de dooddoener "het is hun werk en ze hebben al zoveel gezien" geld maar dat maakt het niet leuker haha! Succes!

2 jaar geleden

Maar weet iemand wat ik precies kan verwachten? Duurt zoiets lang?

2 jaar geleden

Ik verwacht totaal een half uurtje dat je er binnen bent. Ze zal vragen je broek en ondergoed uit te doen. Dan mag je in die stoel gaan liggen Ze zal aan je buik voelen en wat duwen om te kijken of het zeer doet oid. Dan gaan je voeten in zo'n beugel en zal ze wss een eendenbek in je vagina inbrengen, met een lampje kijken of er afwijkingen te zien zijn. Mogelijk gelijk een uitstrijkje, dan gaat ze met een soort wattenstaafje wat cellen van de baarmoederhals/mond afnemen. Dan de eendenbek eruit en met een echokop je vagina weer binnen. Dit is best een groot ding maar gaat maar een klein stukje naar binnen. Die zal ze wat heen en weer bewegen naar links/rechts etc. Dan kan ze je baarmoedermond, baarmoeder, eierstokken etc goed bekijken. Je kan op een schermpje waarschijnlijk meekijken en ze zal alles uitleggen wat ze doet en ziet. Als ze alles goed heeft kunnen bekijken haalt ze de echo er weer uit. Mogen je benen uit de beugels en mag je je weer aankleden. Dat was in ieder geval bij mij het geval. Geef aan dat je het heel spannend en eng vind, dan houden ze er rekening mee 馃槉

2 jaar geleden

Bij mij was het vorige week inderdaad exact wat EVO90 hieronder beschreven heeft. Viel me alles mee!

2 jaar geleden

Ah gelukkig maar! In de brief staat dat het functioneren van de geslachtsorganen hierbij wordt gecontroleerd. Lekker vaag natuurlijk en dan vraag je je toch af hoe gaat zoiets in z'n werking. De echo gaat trouwens via de buik gewoon.

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Ah gelukkig maar! In de brief staat dat het functioneren van de geslachtsor ...
Ik denk dat je er rekening mee mag houden dat ze het voorstel kunnen doen om inwendig te kijken. Was bij mij ook zo.. was ik er maar vanaf 馃槈

2 jaar geleden

Volgens mij is dat bij mij niet het geval, begreep ik. Vraag mij nog iets anders af. Mag je in de 24 uur ervoor nog seks hebben, of is dat onwenselijk?

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Volgens mij is dat bij mij niet het geval, begreep ik. Vraag mij nog iets a ...
Hou er maar rekening mee dat het inderdaad inwendig kan zijn. Kreeg ik ook bij mijn 1e onderzoeken. Zo niet, heb je mazzel haha. Maar er rekening mee houden kan nooit verkeerd. Ik zou geen seks hebben daarvoor, maar dat is persoonlijk. Ik vond het gewoon niet fijn

2 jaar geleden

Vraag me af hoe met een echo aan de buitenkant alles goed kunnen zien.. bij mij waren vanaf buiten mn eierstokken bijvoorbeeld net niet lekker te zien. Persoonlijk zou ik geen seks hebben, of in ieder geval met condoom 馃槄.. stel je krijgt een inwendige echo zou ik me nog ongemakkelijker voelen. Succes morgen!

2 jaar geleden

Thanks! Wat betreft de echo zullen we wel zien dan. :) Deed het bij jullie ook pijn? Of is het alleen beetje gevoelig als ze daar bezig zijn?

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Thanks! Wat betreft de echo zullen we wel zien dan. :) Deed het bij jullie ...
Iets gevoelig wel, pijnlijk zeker niet. Succes morgen!

2 jaar geleden

Ik heb dit laatst ook nog gehad en het viel mij ook alleszins mee. Tien minuten was het hier echt wel klaar, was wel zonder echo. Voordat ze de eendenbek plaatste (wat alleen beetje koud aanvoelde) keek ze nog naar de kleur en de rekbaarheid volgens mij. Succes!

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Volgens mij is dat bij mij niet het geval, begreep ik. Vraag mij nog iets a ...
Haha, mogen denk ik wel, maar of je je er prettig bij voelt? Ik heb persoonlijk altijd wel wat last van dat ik daarna nog wat "lek" zegmaar.馃檲 plus dat ik, wat waarschijnlijk niet zo is, in m'n hoofd het al zag gebeuren dat je die inwendige echo krijgt en dat er allemaal zaadcellen voorbij zwemmen op t scherm 馃槀馃槀馃槀馃槀

2 jaar geleden

Reactie op Bloemblaadje

Haha, mogen denk ik wel, maar of je je er prettig bij voelt? Ik heb persoon ...
Hardop lachen om het idee 馃槀馃檲馃槄

2 jaar geleden

Reactie op Evo90

Ik verwacht totaal een half uurtje dat je er binnen bent. Ze zal vragen je ...
Zo is het bij mij precies zo gegaan inderdaad alleen geen eendenbek gebruikt bij mij. Omdat bij mij 1 kant lastig te vinden/ te zien was hebben ze wat meer moeten duwen ect op mijn buik wat op een gegeven moment zo hard gedaan moest worden om iets te kunnen zien dat het wat onprettig was maar niet echt pijn馃槈 Vanwegen corona mocht mijn man niet mee naar binnen.... maar onder tussen stonden er 4 stageres bij te kijken 馃 ( werd van te voren gevraagd of een stagere mee mochten kijken) ik niet wetende dat het er 4 zoude zijn 馃ぃ

2 jaar geleden

Reactie op Lisanne1104

Zo is het bij mij precies zo gegaan inderdaad alleen geen eendenbek gebruik ...
Hoe gaat het dan als ze geen eendenbek gebruiken? En vier stagiaires die mee zitten te kijken lijkt me idd wel beetje veel van het goede. Juist ook als ze er alleen maar zijn om te kijken lijkt me dat beetje ongemakkelijk. Mijn partner mag ook niet mee, maar dat vind ik zelf niet zo'n ramp verder.

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Hoe gaat het dan als ze geen eendenbek gebruiken? En vier stagiaires die me ...
De eendenbek was bij mij alleen voor het uitstrijkje (dat wilden ze maken ivm bloedverlies af en toe tijdens de seks). Voor het maken van de echo is geen eendenbek nodig

2 jaar geleden

Reactie op BTFlowers92

Hoe gaat het dan als ze geen eendenbek gebruiken? En vier stagiaires die me ...
Heb geen uitstrijkje gehad maar inderdaad alleen inwendige echo 馃槈 ja 4 vond ik zelf ook iets te veel inderdaad. Moesten nog van alles leren, alles werd daarom wel 2x uitgelegd ect hoe en wat ze zagen ect. En vond zelf ook geen ramp dat mijn man niet mee naar binnen mocht of iets.

2 jaar geleden

Ha dames, het viel inderdaad hartstikke mee gelukkig. Jullie hadden gelijk. ;) Er kwam verder geen inwendig onderzoek bij van pas. Wel nog met de echokop naar binnen. Dat voelde ik wel, maar zeker niet pijnlijk. En nog mooier, ook daarop geen problemen ontdekt. Alleen de huid vond ze wat rood, maar dat heb ik al langer. Irritant. Gelukkig ook geen stagiaires gezien bij het onderzoek.