Van me af schrijven

Pandora
één jaar geleden
Volgen
Hallo, Ik ben in begin november al bij de huisarts geweest. Dit was cyclus dag 62. Bloedname waarop de huisarts dacht te zien dat ik juist mijn eisprong had gehad en inderdaad 3 dagen ervoor een donkere ovulatietest gehad dus ik was blij.. maar geen ongesteldheid en geen zwangerschap..terug naar de dokter geweest en advies was door ovulatietesten gebruiken en temperatuur meten. In februari krijg ik dan doorverwijzing naar de gynaecoloog. Ondertussen op 8-12 weer een donkere ovulatietest gehad en temperatuurdaling pas 14-12 gehad waarna een flinke stijging. Maar dit duurde ook maar 3 dagen en nu weer een lage temperatuur. Ik voel me moedeloos en zeker omdat er niets klopt en ik ondertussen op cyclusdag 104 zit. Ik ben zo bang dat er vanalles mis is en wou het even allemaal van me af schrijven. Dus bedankt aan iedereen die dit leest.
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
3 reacties
ChickenANDnugget
één jaar geleden
104 is inderdaad wel heel lang. Ben je reeds gestopt met anticonceptie? Of ben je altijd al zo onregelmatig geweest?
  • Rapporteren
Pandora
één jaar geleden
Sinds februari gestopt met de pil. Dokter zei dat het inderdaad ook nog van het ontpillen kon komen. Voordat ik begon met de pil begon had ik korte cyclussen van 3-4 weken.
  • Rapporteren
ChickenANDnugget
één jaar geleden
Ja ze zeggen wel eens dat je een jaar moet ontpillen. Ik heb zelf ook altijd veel last gehad van anticonceptie dus ik snap dat de huisarts zegt dat hij je dan pas in februari doorstuurt. Als de feestdagen voorbij zijn is het echter zo februari
  • Rapporteren