24 Reacties

2 jaar geleden

Zelfinseminatie geen idee, maar de glijmiddel van CP vond ik heel fijn in gebruik! Geen idee of het geholpen heeft, maar toen we die gingen gebruiken was ik na 2 rondes zwanger.

2 jaar geleden

Hier ook na 2 rondes van die glijmiddel zwanger! Zeg je wel eerlijk dat ik daarvoor altijd olie gebruikte als glijmiddel. Dit schijnt dus niet goed te zijn 🙈

2 jaar geleden

Hee😊 Ik heb geen ervaring met zelfinseminatie, maar ik denk dat het wel echt veel mee gedoe is dan ‘gewoon’ seks. Dr. Google zegt dat je met zelfinseminatie even veel kans hebt om zwanger te worden dan met gewone seks. Dus ik persoonlijk zou niet aan het gedoe van insemineren beginnen als het dus eigenlijk niet nodig is.. Hoe lang zijn jullie al bezig? Omdat je zegt dat er nog geen onderzoeken zijn in het ziekenhuis.

2 jaar geleden

Na 3 jaar proberen hebben wij de glijmiddel gekocht/geprobeerd waar jij het over hebt, geen idee of het echt heeft geholpen maar ik was 2 maanden daarna eindelijk zwanger! Inmiddels 13 weken ❤️

2 jaar geleden

Reactie op EvdW30071992

Hee😊 Ik heb geen ervaring met zelfinseminatie, maar ik denk dat het wel ec ...
Hoi =) 6 maanden , vandaar dat ik erbij had gezet dat we geen onderzoeken hebben gehad ! Het is wel 1 x gelukt , helaas een miskraam . Zwanger zijn is echt een wonder , alleen ben een beetje ongeduldig🙈

2 jaar geleden

Reactie op Ikenderest

Na 3 jaar proberen hebben wij de glijmiddel gekocht/geprobeerd waar jij het ...
Wat fijn , gefeliciteerd ! Geniet ervan 🍀 Heel fijn dat het gewerkt heeft!

2 jaar geleden

Reactie op Chef Lissocat

Zelfinseminatie geen idee, maar de glijmiddel van CP vond ik heel fijn in g ...
Gefeliciteerd! Dan is het het proberen waard =)

2 jaar geleden

Reactie op Baby-2022-

Hier ook na 2 rondes van die glijmiddel zwanger! Zeg je wel eerlijk dat ik ...
Geficiteerd ! 🍀dan ga ik de glijmiddel proberen =)

2 jaar geleden

Maar even scherp gezegd: 80% van de stellen zijn binnen 12 maanden zwanger. Jullie zijn 6 maanden bezig, en je bent al zwanger geraakt. De miskraam is intens verdrietig. Maar die kans zit er helaas altijd in. Hou je sexleven please nog een beetje gezellig en ga geen gekke capriolen uithalen met zelfinseminatie of whatever. Er is nu geen enkele reden om te twijfelen aan je vruchtbaarheid.

2 jaar geleden

Hoi =) 6 maanden , vandaar dat ik erbij had gezet dat we geen onderzoeken h ...
Hi! Helaas is dit een traject waar je geduld bij moet hebben. Zoals iemand anders zegt; houd het nog een beetje gezellig. Er is een heel reële kans dat het op de normale manier in de komende maanden gewoon lukt. Neuk desnoods als een stel konijnen, ik denk dat je dan net zoveel kans hebt als met zelfinseminatie 😉 Maar goed, onze mening is eigenlijk niet relevant. Je moet doen wat je zelf wilt. Wat vind je partner hiervan?

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Hi! Helaas is dit een traject waar je geduld bij moet hebben. Zoals iemand ...
Dit!! (Moest even lachen on de “neuk als konijnen”) Weet ook, dat als je wel aan zelfinseminatie gaat doen. Je kitjes moet gaan kopen zodat dit helemaal steriel is. Kneiter klinisch dus!

2 jaar geleden

Na twee jaar zwanger geworden met zelfinsemenatie. Maar dat is omdat ik alleenstaand ben. Als je een partner heb zou ik het ook niet aan de hand halen het is verre van liefde vol. En ook een hoop gedoe! En het allerbelangrijkste heb geduld!

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Hi! Helaas is dit een traject waar je geduld bij moet hebben. Zoals iemand ...
Mijn partner denkt hier hetzelfde over. Je denkt misschien maar 6 maanden maar heb wel al 12 jaar een kinderwens , dus als het dan eindelijk kan dan is 6 maanden voor je gevoel een eeuw.

2 jaar geleden

Mijn partner denkt hier hetzelfde over. Je denkt misschien maar 6 maanden m ...
Kijk als jullie het er samen over eens zijn moet je het doen. Of het de kansen vergroot kun je misschien eens bij een gynaecoloog vragen. Ik denk overigens niet 'maar' 6 maanden, want kan me voorstellen dat het voor je gevoel een eeuwigheid is. Voor mij persoonlijk zou de keuze alleen in jouw situatie (nog) niet op zelfinseminatie vallen. Maar zoals ik zei; mijn mening maakt eigenlijk niet uit.

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Kijk als jullie het er samen over eens zijn moet je het doen. Of het de kan ...
Het lid is helaas al weer verwijderd. Ik bedoelde overigens ook niet dat 6 maanden een makkie is. Het duurde hier 2 jaar voordat er überhaupt een zwangerschap was. Elke maand is er 1 te lang. Maar volgens de medische wereld ziet alles voor topicstarter er gewoon heel goed uit en kan ze zo weer zwanger worden. Inseminatie (wat de kansen niet vergroot, maar de kans dat je het zaad dood wel groter is) gaat daar niets bij helpen helaas :-(

2 jaar geleden

Reactie op MrsFlamingo

Het lid is helaas al weer verwijderd. Ik bedoelde overigens ook niet dat 6 ...
Het is wat iedere keer he. Weet nooit zo goed wat ik daarvan moet denken... we waren hartstikke aardig en netjes, volgens mij. Ik las het ook zo dat je dat bedoelde, vanuit medisch oogpunt. Maar op de teentjes sta je nogal snel zien we maar weer...

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Het is wat iedere keer he. Weet nooit zo goed wat ik daarvan moet denken... ...
Goedbedoelde en verstandige adviezen vallen vaak verkeerd helaas. Je kunt reacties bedanken en hup verder gaan. Maar account verwijderen voelt schijnbaar het prettigst. Heb het idee dat daar vaak hele jonge dames tussen zetten.

2 jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Het is wat iedere keer he. Weet nooit zo goed wat ik daarvan moet denken... ...
Ja inderdaad! Fijn dat jij het ook zo begreep! Ik weet het ook niet wat het is. Maar sluit me aan bij nubster, dat ik ook denk dat het vaak turbo jonge meiden zijn..

2 jaar geleden

Hihi, vooral lange tenen denk ik :-) zo jong zal ze niet geweest zijn als ze al 12 jaar een kinderwens heeft...

2 jaar geleden

Reactie op Ber22

Hihi, vooral lange tenen denk ik :-) zo jong zal ze niet geweest zijn als z ...
Sommige meiden weten toch al heel vroeg dat ze later kids willen? Weet nog dat ik 8/9 was en m'n vriendinnetjes wilden trouwen en kindjes later. Ik riep dat ik zangeres wilde worden en een kinderwens kwam pas eens een keertje op m'n 36ste opzetten 🙈 Ik schat TS max 24jr