7 Reacties

2 jaar geleden

Nee hoor, je bent niet te vroeg. Het is wel duidelijk dat je zwanger bent, dus je kan zeker bellen. Proficiat!

VRIEND

2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Nee hoor. Vk kan je al bellen en inschrijven. (En als je gebruik wil maken van kinderopvang ook slim te oriënteren en voorlopige inschrijving te doen ivm soms hele lange wachtlijsten!). Huisarts heb ik zelf niet gebeld maar een keer laten weten toen ik er toch moest zijn.

2 jaar geleden

Reactie op Popo

Nee hoor, je bent niet te vroeg. Het is wel duidelijk dat je zwanger bent, ...
Dank je wel!😊

2 jaar geleden

Reactie op 2020mama

Gefeliciteerd! Nee hoor. Vk kan je al bellen en inschrijven. (En als je geb ...
Dank je wel!😊 Ben helemaal vergeten hoe het bij me eerste kindje ging met de VK etc.. haha.🤭 Van de KDV weet ik het, aangezien m'n zoontje er op zit maar heel moeilijk is om van dag te wisselen. Maar bedankt voor de tip en herinnering.😁

2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ik heb zaterdag toen positief getest maandag huisarts gebeld om m'n hooikoorts medicijnen door te spreken (of ik die nog mocht gebruiken) maar eigenlijk had ik meteen een verloskundige kunnen bellen vertelde de huisarts ook (dacht dat er een doorverwijzing nodig was of dat de huisarts nog een test ging doen om het te bevestigen haha).

2 jaar geleden

Reactie op Mama Aapie

Gefeliciteerd! Ik heb zaterdag toen positief getest maandag huisarts gebeld ...
Gefeliciteerd 😊 oh dacht dat je in eerste instantie toch wel je huisarts op de hoogte moest brengen, al kan ik me dat van me eerste zwangerschap niet herinneren.

2 jaar geleden

Reactie op Kirby94

Gefeliciteerd 😊 oh dacht dat je in eerste instantie toch wel je huisarts o ...
Ja was niet zaterdag nu hoor haha ben al 39+1. Maar ik heb toen maandag meteen gebeld voor een afspraak 😉 Ja mijn huisarts zei dat een heads up goed is (even bellen) maar een afspraak via de huisarts is niet nodig, eigenlijk kan je meteen door naar de verloskundige (mits je geen vragen hebt ivm medicijnen die je slikt bijv)