7 Reacties

2 jaar geleden

Ik ben geen verloskundige maar in principe heb je de eileider nodig om de eicel te vervoeren en zodat de zaadcellen erbij kunnen. Het lijkt mij dus dat inderdaad die eicel verloren gaat.

2 jaar geleden

Reactie op Mommy08

Ik ben geen verloskundige maar in principe heb je de eileider nodig om de e ...
Ja, ik heb ooit ergens gelezen dat het ei over kan springen. Maar dat zal wel een fabeltje zijn geweest helaas haha.

2 jaar geleden

De kans is wel een stuk kleiner, maar niet 0% 😊

2 jaar geleden

Ik heb een bbz gehad in maart. De gynaecoloog vertelde me toen dat je kansen gewoon gelijk blijven. Eileiders zweven als het ware in je lichaam en zitten vast aan je baarmoeder. Ze kunnen eitjes vangen van de eierstokken. Zowel links als rechts. Ze bewegen zich gewoon naar het eitje toe. Soms kan er een eitje verloren gaan in je buikholte maar je kansen zijn echt niet "veel kleiner" is mij verteld.

2 jaar geleden

Ik heb een bbz gehad in maart. De gynaecoloog vertelde me toen dat je kanse ...
Ooh super om te horen, dat stelt me wel gerust.

2 jaar geleden

Nee, ik heb ook maar 1 eileider die toegankelijk is. Beide eileiders zijn 1 orgaan, dus heb je links een eitje, wordt ie overgepakt van rechts of andersom. Dus nee, kans is niet kleiner. Dit heb ik van mijn gyn.

2 jaar geleden

Ik heb maar 1 eierstok en 1 eileider en had iedere maand gewoon een eisprong. Omdat ze aan de linkerkant alles verwijderd hebben is mijn rechterkant alles gaan overnemen. Mij is verteld als je ene kant niks doe neem de andere alles over.