5 Reacties

16 dagen geleden

Nouja, in dit geval weet je gewoon dat er sowieso wat gaande is daar 😅 Of het de bevruchte eicel is, of naweeën van de behandeling ansich is afwachten. Volgens mij kun je over een week of 2 testen, wat ik hier nog weleens lees. Succes!

16 dagen geleden

Volgens mij kan innesteling van 5 daags embryo al een dag later gebeuren en dan tot een dag of 5-7 later? Ik een keer TP van 5 daags embryo en voelde me 2 dagen daarna al mega zwanger en misselijk. Testte toen ook heel vroeg positief, knalstreep op 13 dpo. Bij mijn andere TP van 5 daags embryo testte ik juist pas op dpo 15 positief dus ik denk de innesteling ook later. Daar heb ik overigens ook niets van gemerkt. Zware baarmoeder herken ik! Bij zwanger voelde ik dat, maar voelde dan ook veel steekjes. Veel succes met die rottige wachtdagen :-)

15 dagen geleden

Ik had op een vrijdag een terugplaatsing, woensdag erna innestelingsbloeding en zaterdag eerste positieve test. Bij ons was het een cryo die met drie dagen oud de vriezer in was gegaan. Heel veel sterkte met t wachten! En hopelijk snel goed nieuws 🤞🙏

15 dagen geleden

Ik heb al 12 keer een 5 daags embryo teruggeplaatst gekregen dus heb wel enige ervaring kan je zeggen 😅 Op de dag van de terugplaatsing heb ik einde dag altijd wat last van mijn buik. Heel eerlijk alles wat je denkt te voelen aankomende weken zegt helemaal niks. Het enigste verschil wat ik heb gehad bij onze enige gelukte terugplaatsing is dat ik 8 dagen na terugplaatsing een innestelingsbloeding had, was in 1 keer veel bloed (bruinig). Op dag 10 na terugplaatsing een knalpositieve test. De keren dat het niet gelukt was (11x) voelde ik van alles, bij de gelukte terugplaatsing voelde ik mij vrij normaal en had ik wel zoals bij alle andere keren ook veel buikpijn. Ik heb overigens mijn hele zwangerschap geen last gehad van zwangerschapskwaaltjes zoals sterke geur, pijn of groter wordende borsten, vermoeidheid, misselijk. Heb niks gehad dus dat kan ook nog 😊 heel veel sterkte aankomende tijd! Vind wat afleiding en mijn ervaring leert als op dag 10 de test negatief is dan blijft die ook negatief. Maar er zijn uitzonderingsgevallen die echt pas op dag 12 a 14 positief testen. Succes!

15 dagen geleden

Ik mocht 12 dagen na de terugplaatsing testen, mijn embryo was toen 4 dagen oud. Ik heb op dag 10 of 11 getest en was duidelijk positief.