6 Reacties

4 jaar geleden

Ik testte met de kruitvat early test 6 dagen van tevoren licht positief. Je moet goed kijken maar in het echt zag ik hem beter. Dit was overigens niet met ochtendurine. Ik testte ook met action early zelfde moment en die was negatief.. Maar scheelt volgends mij per persoon..

4 jaar geleden

Ik snap de telling niet helemaal ik moet de 24e ongesteld worden, kan ik morgen al testen of zondag??

4 jaar geleden

Ik heb ervaring met de 6 dagen extra vroege test van Sensitest. Ik heb het op de 2e dag van de innestelingsbloeding gebruikt omdat ik ook grieperig en misselijk was en het gaf al eens licht streepje. Twee dagen later heb ik de 4 dagen vroege test gebruikt.

4 jaar geleden

Reactie op SarahBr

Ik snap de telling niet helemaal ik moet de 24e ongesteld worden, kan ik mo ...
Als ik jou was zou ik overmorgen 19jan een extra vroege doen van Sensitest of die van kruidvat zoals op de foto hieronder. Wel ochtendurine gebruiken das het meest geconcentreerde!

4 jaar geleden

Ik was ook super ongeduldig en had wat vage kwaaltjes dus heb 5 dagen voor m'n NOD getest met de sensitest dipstick extra gevoelig. En ja hoor een heel licht streepje! Gelukkig liep ie mooi op de dagen erna. Het "risico" is dat het toch mis gaat en je alsnog ongesteld wordt, dus daarom raden ze het af vroeg te testen.

4 jaar geleden

Ik had 4 dagen voor nod een vroege test gedaan. Deze gaf aan negatief... later nog op mijn nod getest en toen gaf die wel heel licht positief aan.. (action early test) toen naar de winkel gegaan en een cb weken test gehaald.. deze gaf aan 1-2weken