447 Reacties

3 jaar geleden

Hey, Ik mag aanstaande maandag ook een testje doen. De rommelende darmen en menstruatiekrampen heb ik enorm sinds een week. Vandaag is het mij ook opgevallen dat ik witte bultjes heb rond mijn tepels, deze had ik zeker niet hiervoor.

3 jaar geleden

Reactie op feride95

Hey, Ik mag aanstaande maandag ook een testje doen. De rommelende darmen ...
Spannend Feride95 Hier ook nu zeker 4 of 5 dagen rommelende darmen. Ik mag pas volgende week testen mits het niet door komt. Hoop echt voor je dat het een plakkertje is. Hier ook menstrautie krampen.. soms denk ik hoop niet dat het de menstrautie is. Hier heb ik ook witte bultjes. Nou meid laat het ons weten.. wnr zou je on moeten worden?

3 jaar geleden

Hier ook, 7 dagen voor nod. Een duidelijke positieve ovulatie test gehad. Ik kan haast nergens meer aan denken terwijl ik genoeg afleiding heb. Ik heb af en toe krampjes/rommelemde darmen heel de dag door, gevoelige borsten en regelmatig plassen. Geen idee of ik dit in de maanden ervoor ook op deze manier zo ervaren heb of het valt op omdat ik er extra op let.

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Spannend Feride95 Hier ook nu zeker 4 of 5 dagen rommelende darmen. Ik mag ...
Ik zou maandag ongesteld moeten zijn. Laten we hopen dat iedereen die aan het wachten is mooi nieuws mag ontvangen ☺️

3 jaar geleden

Hier ook, 7 dagen voor nod. Een duidelijke positieve ovulatie test gehad. I ...
Hier ook 1... opeens denk ik terug van huh heb ik dat ook gehad in me vorige periodes... je bent niet de enige haha, symptomen die je benoemd heb ik ook ervaren dus we blijven duimen. Ik heb zw test elke keer kijk ik erna en denk doe gewoon 1tje en zie wel.. nou vanochtend gedaan en het kon niet witter. Maar hoop dat het goed komt. Wanneer is jou Nod en wanneer ga jij een test doen?

3 jaar geleden

Reactie op feride95

Ik zou maandag ongesteld moeten zijn. Laten we hopen dat iedereen die aan h ...
Dat hoop ik ook.. we zijn er hier voor ieder mama to be :) samen zijn we sterk en geven de hoop niet op.

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Hier ook 1... opeens denk ik terug van huh heb ik dat ook gehad in me vorig ...
Wat toevallig! 20e heb ik mijn nod, ik hoop dat ik mijzelf kan bedwingen om niet eerder dan de 19e te testen.

3 jaar geleden

Wat toevallig! 20e heb ik mijn nod, ik hoop dat ik mijzelf kan bedwingen om ...
Spannend ik hoop echt voor jou dat het goed zit. Ik 20ste of 21ste.. heb 2 apps en die geven verschillende data's wanneer ik menstrueer. Komt goed is het jouw eerste kind?

3 jaar geleden

Spannend! Ik zit nu ook 7 dagen voor nod als het goed is. 2 apps en beide geven andere data aan, haha! Ik kon mezelf vanmorgen ook niet bedwingen en ook hier witter dan wit.. ik ga nu ook niet meer eerder testen dan de 19e denk ik 🤭 Heb al een paar dagen rommelende darmen, lage rugpijn en 2 dagen flinke hoofdpijn gehad. Is onze 8e ronde voor een 2e kindje! 🤞🏻

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Spannend ik hoop echt voor jou dat het goed zit. Ik 20ste of 21ste.. heb 2 ...
Ja heel spannend. Wij gaan voor ons 1e kindje, ronde 2. En jij?

3 jaar geleden

Ja heel spannend. Wij gaan voor ons 1e kindje, ronde 2. En jij?
Ik heb 2 kinderen... deze aankomende dagen worden spannend.. :)

3 jaar geleden

Reactie op Riss123

Spannend! Ik zit nu ook 7 dagen voor nod als het goed is. 2 apps en beide g ...
Zo spannend allemaal.. jij ook al 7 dagen voor NOD. Nou meiden we houden ons sterk en testen pas als het kan, anders maken we onszelf gek... praat uit ervaring haha ik kijk niet meer naar me nachtkastje.. anders pak ik hem zo(zw test) hier ook hoofdpijn, lage rugpijn.. wat zo vervelend is is dat de kwaaltjes min of meer lijken op een menstrautie en dan denk ik hoop echt dat het niet zo is. Nou dames we houden elkaar op de hoogte. Soms denk ik, ik ben niet misselijk, af en toe wel moe maar met 2 kleuters ja dan kan je niet anders. Zijn jullie ook misselijk of nog niet...?

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Ik heb 2 kinderen... deze aankomende dagen worden spannend.. :)
Oh wat leuk! ❤️. Ja heel spannend ik kwam, vanochtend bijna in de verleiding op een test te doen, haha.

3 jaar geleden

Oh wat leuk! ❤️. Ja heel spannend ik kwam, vanochtend bijna in de verleidin ...
Hahaha, nu jij het zegt denk ik zal ik het ook doen.. maar ga het toch niet doen.. heb al een negatief test gehad.. voelde hem wel hoor.. toen dacht ik weet je ik laat moedernatuur haar werk doen;) Zo geef je jouw lichaam de rust en kan het doen wat het moet doen. Want met spanning kan ook averechts werken op onze hormonen.. be strong haha :)

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Hahaha, nu jij het zegt denk ik zal ik het ook doen.. maar ga het toch niet ...
Ja precies. Die teleurstelling wil ik ook niet ik wil relaxt en positief blijven. We houden vol! ❤️

3 jaar geleden

Ja precies. Die teleurstelling wil ik ook niet ik wil relaxt en positief bl ...
Zo is dat meid.. maar we houden elkaar op de hoogte en als we even afleiding willen zoeken kunnen we hier elkaar helpen. Soms is het toch even leuk om aan te geven hoe we voelen, en of er symptomen er bij zijn gekomen of niet...

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Zo is dat meid.. maar we houden elkaar op de hoogte en als we even afleidin ...
Ja precies! Lijkt mij leuk. Soms kan ik ook gewoon aan niets anders denken, best irritant, haha.

3 jaar geleden

Ja precies! Lijkt mij leuk. Soms kan ik ook gewoon aan niets anders denken, ...
Ja, het zijn echt onzekere dagen.. maar we blijven positief en wat het antwoord mag zijn.. we geven gewoon niet op. Zo leren we ook onze lichaam kennen. Hier heb ik af en toe krampen en dan denk ik o als het maar niet van de menstrautie zijn.. hoe voel jij je?

3 jaar geleden

Reactie op Amira31

Ja, het zijn echt onzekere dagen.. maar we blijven positief en wat het antw ...
Precies! Ik voel mij goed nog steeds gedurende de dag kleine krampjes/popjes/steekjes in mn darmen of baarmoeder (gen idee! Haha). Ook zijn mn borsten nog licht gevoelig, wel minder dan voorgaande dagen. Mn menstruatie voel ik nooit zo heel goed aankomen. Ik ben heel regelmatig ongesteld dus ik weet on die reden wel wanneer dat alfijd is. Dat komt dan ineens als een klap. Begint met heel heftige krampen en spugen. Hoe voel jij je?

3 jaar geleden

Precies! Ik voel mij goed nog steeds gedurende de dag kleine krampjes/popje ...
Ja, ik voelde mijn menstruatie ook niet tot dat ik 2 zwangerschappen achter de rug heb.. voel ik enkele dagen voor mijn NOD krampen.. maar vandaag heb ik witte afscheiding weet opeens niet meer of ik dat voor men menstrautie kreeg of niet.. zo ingewikkeld. Opeens weet je niks meer hahaha. Heb jij dat ook.? Of weet jij wat dat inhoudt of misschien iemand anders :)