16 Reacties

2 jaar geleden

De eerste symptomen die ik had waren vermoeidheid en zere borsten. Toen mn borsten wat 'steviger' werden wist ik dat het raak was! 😊 ( de zwangerschap is helaas wel geëindigd een mk)

2 jaar geleden

Hoi! Ik heb afgelopen zaterdag een positieve test gehad na dat ik donderdag en vrijdag niet ongesteld werd. Dus dat was t eerste symptoom eigenlijk. Ik ben nu morgen zoals ik denk 5 weken zwanger. Verder nog weinig symptomen! Alleen sneller moe, en sinds gisteren gevoelige tepels..

2 jaar geleden

Hier een opgeblazen buik bij alle twee de zwamgerschappen dus wist het al met 5/6 weken. En daarna sloeg de vermoeitheid aan haha

2 jaar geleden

Vanaf 6 weken werd ik ontzettend misselijk 🤢

2 jaar geleden

Vanaf precies week 6 ben ik nu constant in de ochtend misselijk! Trekt wel weg in de loop van de middag..

2 jaar geleden

Gelijk na de eisprong kreeg ik last van een opgeblazen gevoel en moeilijke stoelgang. Ruim een week na de eisprong begon mijn innestelingsbloeding (die duurde 6 dagen waardoor ik dacht dat ik ongesteld was). Twee-drie weken na de eisprong begon ik me intens moe te voelen en had een gloeiend hoofd, gevoeliger voor geuren, weeïg gevoel, lichte stemmingswisselingen. Alleen al door die vermoeidheid had ik sterk het gevoel dat het raak was (herkende het van mijn vorige zwangerschap). Met 6 weken begon ik misselijk te worden.

2 jaar geleden

Reactie op Marthe_

De eerste symptomen die ik had waren vermoeidheid en zere borsten. Toen mn ...
Hier hetzelfde.. vooral vermoeid en mega pijnlijke borsten. Helaas ook mk.

2 jaar geleden

Reactie op Ashja

Hier hetzelfde.. vooral vermoeid en mega pijnlijke borsten. Helaas ook mk ...
Wat jammer om te horen van je mk! Hopelijk mag het snel weer raak zijn 🤞🤞

2 jaar geleden

Reactie op Ashja

Hier hetzelfde.. vooral vermoeid en mega pijnlijke borsten. Helaas ook mk ...
@ashja & @marthe_ wat rot om te lezen dames.. ik hoop dat jullie snel een mooi, gezond kindje op de wereld mogen zetten ❤🙏

2 jaar geleden

Reactie op Anoniem900

@ashja & @marthe_ wat rot om te lezen dames.. ik hoop dat jullie snel e ...
Zo lief 😘

2 jaar geleden

Die onderbuikpijn had ik ook ongeveer een week na m’n eisprong. M’n onderbuik was ook helemaal opgezet. Daarna een paar dagen wat kleine vlaagjes een heel klein beetje misselijk geweest en het idee dat m’n borsten wat voller zijn geworden. Nu ik bijna 5 weken zwanger ben merk ik er eigenlijk bijna niks van. Hooguit wat sneller moe. Als ik niet al 7 positieve testen zou hebben zou ik het niet doorhebben, haha.

2 jaar geleden

Ik heb gister & vandaag licht positief getest en ik breng meer tijd door op het toilet dan erbuiten 🤣 ook met regelmaat wat tranen, maar dat is denk ik van geluk 🙈 verder voelde ik me de afgelopen dagen net zoals wanneer ik ongesteld ga worden.. Bij mijn eerste zwangerschap had ik hele pijnlijke borsten vanaf ongeveer 6 weken.

2 jaar geleden

4 Dagen voordat ik mocht testen had ik het snachts vooral in mijn slaap zo intens koud terwijl het hartje zomer was.. dit hield een paar dagen aan en alles werd al snel duidelijk na de zwangerschapstest 🥰 verder nooit echt klachten of symptomen gehad, ook niet in de weken na de positieve test.

2 jaar geleden

Ik had na 5-6 weken een rest gedaan die positief was. Was daarna meteen 3 weken misselijk en 5 kilo afgevallen. Verder geen gekke dingen behalve een sterke craving naar sinaasappels en softijsjes.

2 jaar geleden

Vanaf 6dpo was ik 's Avonds heel moe. Dat heb ik niet zo snel. Ik kon m'n ogen echt niet meer openhouden. Mijn darmen waren heel erg aan het rommelen, afscheiding. Ook mijn tepelhoven werden vanaf dat moment groter en meer witte bultjes. Dit waren de eerste symptomen. Op 8/9 dpo had ik 's Nachts steken wat wel eens de innesteling geweest zou kunnen zijn. Vanaf dat moment wist ik dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn, want die steken had ik nog nooit eerder gehad. Verder werd mijn reuk sterker, eetlust groter, meer plassen, obstipatie en vollere borsten en aderen zijn duidelijker.