6 Reacties

2 jaar geleden

Gemiddeld genomen 14 dagen later, maar het hangt ook af van de lengte van je luteale fase. Via deze link kun je het ongeveer berekenen: https://www.24baby.nl/zwanger/ben-ik-zwanger/zwangerschapstest/

2 jaar geleden

Reactie op Bloomertje

Gemiddeld genomen 14 dagen later, maar het hangt ook af van de lengte van j ...
Mijn cyclus is na mijn miskraam nooit meer hetzelfde geweest. Het varieert echt tussen de 23 en 36 dagen. Heb deze maand bewust de ovu testen gebruikt.. Weet alleen niet wat het beste is. 27 tot en met 30 juni ongesteld geweest. Eisprong was ook best vroeg. 🙄 #Snap er niks meer van.

2 jaar geleden

Wat vervelend! Ik kan alleen zeggen dat dit bij mij ook zo is geweest na een miskraam, heeft 9 maanden geduurd, daarna werd mn cyclus weer regelmatig. Maar je hebt dus een ovulatie, dat is fijn! Dan zou ik uitgaan van je langste cyclus, dus 36 dagen!

2 jaar geleden

Begin Lh piek 5 juli, dan is je eisprong binnen 48u! Ten laatste op 7 juli! Laatste dag van je cyclus (14 dagen na de eisprong), de dag erna is de eerste dag van je nieuwe cyclus. Je nieuwe cyclus zou dan starten op 22 juli (= NOD). Mijn cyclus is ook niet regelmatig, maar ik dacht dat zoiets ligt aan de tijd voor je eisprong die veranderlijk kan zijn? Na je eisprong zou de lutheale fase ongeveer 12-14 dagen zijn 🤗.

2 jaar geleden

Reactie op Frietje_31

Begin Lh piek 5 juli, dan is je eisprong binnen 48u! Ten laatste op 7 juli! ...
Dank je wel voor jouw reactie. Vandaag even getest maar helaas een negatieve test 😢

2 jaar geleden

Reactie op Bloomertje

Wat vervelend! Ik kan alleen zeggen dat dit bij mij ook zo is geweest na ee ...
Echt naar.. Door de onregelmatige cyclussen merk ik ook echt verandering in mijn lichaam. Hoop dat ik gauw zwanger mag raken. Even 9 maanden geen stress om cyclussen. 😅