34 Reacties

4 jaar geleden

Zwanger van de 5e IUI (miskraam in januari 😭) Gisteren 6e IUI en nu is het wachten en hopen 🍀 Ik vind de wachtweken zwaarder dan de behandeling zelf. Alhoewel ik de vorige keer direct na en dit keer ook erg veel buikpijn heb gehad.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd trouwens 🥳🥳 Hopen dat het goed blijft gaan 🙌🏻🙌🏻🍀

4 jaar geleden

Reactie op OvdMO

Gefeliciteerd trouwens 🥳🥳 Hopen dat het goed blijft gaan 🙌🏻🙌🏻🍀
Thankkkkyoouuuuu🎉🥳

4 jaar geleden

Reactie op OvdMO

Zwanger van de 5e IUI (miskraam in januari 😭) Gisteren 6e IUI en nu is het ...
Oh wat een drama voor je zeg! Hopelijk lukt het dit keer wel👏🏻🎉 zo niet, succes met de ivf-behandeling 🥴

4 jaar geleden

Ik ben sinds 30 januari eindelijk zwanger van een dochter!! Wij hebben de afgelopen 4 jaar alles geprobeerd maar uiteindelijk zwanger geworden van tweede ronde IVF in spanje. Vond het lange wachten en teleurstelling extreem vervelend maar de behandelingen zelf heb ik eigenlijk nooit als heel vervelend ervaren.

4 jaar geleden

Na 6 keer iui zijn we zwanger geworden.

4 jaar geleden

Na 6 keer iui zijn we zwanger geworden.
Wauw!! Gefeliciteerd ✨❤️

4 jaar geleden

Hier 6 iui’s en 2 terugplaatsingen ivf. Bij de 2de poging ivf is het gelukt. Binnen 2 weken verwachten we ons kleintje 👶🏻

4 jaar geleden

1 jaar iui en 12 jaar ivf. 28 terugplaatsingen. 4 miskramen en 1 dochter en nu weer zwanger bij laatste poging

4 jaar geleden

Hoi, ik heb 9 iui's gehad maar zonder resultaat en ben overgestapt naar icsi 2x eicelpunctie 1e punctie 3 eicellen goed niet zwanger na 2e punctie 4 eicellen na 2e terugplaataing hebben ze me medicijnen voorgeschrijven met gestimuleerd cyclus stil gelegd geen eisprong. na 5e tp stilgelegd cyclus met geen eisprong ben ik zwanger geraaakt momenteel 19 weekje zwanger van meisje🎀🤰.

4 jaar geleden

2 spontane zwangerschappen 12 jaar terug. 2jaar geleden spontaan zwanger met helaas een miskraam en sindsdien niet meer zwanger geworden dus de medische molen in. nu 3 x ivf en 1x icsi gehad. Van de zomer zwanger dankzij ivf maar ook dat ging mis... 5 terugplaatsingen en nu dus zwanger van de laatste 2 embryo's..... onze laatste kans. Medisch is er geen reden gevonden, alles wordt op mijn leeftijd gegooid (39) Super spannend dus nu.

4 jaar geleden

2 spontane zwangerschappen 12 jaar terug. 2jaar geleden spontaan zwanger me ...
Zoooo wat heftig allemaal😰 heb je alle behandelingen in Nederland gehad 🤔 hopelijk komt het goed ik ga voor je duimen🥺

4 jaar geleden

Reactie op Zeynos28

Zoooo wat heftig allemaal😰 heb je alle behandelingen in Nederland gehad 🤔 ...
Aahh dankjewel ❤ Ja, alles in Nederland. We blijven positief 💙💗

4 jaar geleden

In 2016, 2017 en 2018 ICSI met 2x een terugplaatsing en 1x een positieve test (helaas werd ik toen binnen 1 week ongesteld). In 2019 de moeilijke keuze gemaakt verder te gaan met IUI door middel van KID. Na de 4de IUI afgelopen december hadden wij op 2 januari een positieve test! Inmiddels ben ik 13 weken en 3 dagen zwanger van ons eerste kindje ❤

4 jaar geleden

Als eerst van harte gefeliciteerd! Wat fijn dat het ook al zo snel is gelukt! Wij zijn zwanger geworden bij onze 7e iui poging. Op de dag dat wij een intake hadden bij een kliniek voor IVF testte ik positief! We zijn nu 9 weken in verwachting van een tweeling..

4 jaar geleden

Onverklaarbaar verminderd vruchtbaar (dec 2016 miskraam met 12 weken en daarna alleen maar teleurstelling op teleurstelling), maar niks medisch gevonden. 3 cycli met hormoonspuiten, en nu bij 2e IUI poging zwanger 5+2

4 jaar geleden

22 februari dit jaar 1e IUI helaas gister ongesteld geworden. In maart 2e IUI. Hiervoor 6 cyclussen clomid tabletten gehad waarvan 1 cyclus zwanger, maar helaas een miskraam. Daarna 5 cyclussen met Gonal F, geen zwangerschap. Nu dus IUI gestart, inmiddels al sinds 2017 bezig. Bij mijn man alles prima, maar mijn cyclus te onregelmatig (PCOS).

VRIEND

4 jaar geleden

Na 9x IUI zwanger maar werd helaas een miskraam na 9 weken. Na de 11de IUI weer zwanger en ondertussen bijna 33 weken onderweg 😊.

4 jaar geleden

Reactie op Kimxxb

Wauw!! Gefeliciteerd ✨❤️
Dankjewel we zijn echt heel blij na 3 jaar proberen

4 jaar geleden

Wij zwanger geworden met icsi. 1 verse poging gehad en hierna nog 2 cryoterugplaatsingen. Bij de 3e terugplaatsing was ik zwanger maar hebben toen een miskraam gehad. Hierna nog een volledige verse poging gehad en het resultaat is dat ik nu 18 weken zwanger ben. We hebben nog 5 embryo's over nu