7 Reacties

4 jaar geleden

Jeetje wat naar, sterkte 💗

4 jaar geleden

Hoi Marloes, even een reactie op je vraag. Ik heb er helaas ook mee te maken gehad. Kreeg 1 zoon geboren met 30 weken. Daarna 7 miskramen achter elkaar. Geen idee waar dit aan gelegen heeft heb me namelijk niet laten testen, omdat je dan 2 maanden niet zwanger mag worden en juist dat ging me wel goed af dus wilde het meteen opnieuw proberen. Vervolgens 2 gezonde meisjes gekregen, daarna weer 3 miskramen en dan nu zwanger van de 4e en ben op het moment 22 weken.

4 jaar geleden

Een vriendin van mij heeft extra hormonen moeten nemen, omdat er telkens een probleem was bij de innesteling. Na 3 miskramen nu een gezonde dochter.

4 jaar geleden

Ik werd na 5 maanden zwanger. Dit werd een miskraam. Na 5 maanden weer opnieuw zwanger. Ook dit werd een miskraam. Helaas gebeurd het veel vaker dan je denkt en ook bij ons was het gewoon pech. Ik ben wel doorverwezen naar de gynaecoloog na mijn tweede miskraam om te kijken hoe mijn baarmoeder eruit zag. Die was mooi. Ik mocht toen, als ik weer een positieve test had met 5,5 week langskomen voor een controle om te zien of dat er dan goed uitzag. Dit duurde nog 9 maanden. Die echo was goed en ben nu 31 weken verder.

4 jaar geleden

Wij hebben afgelopen 2 miskramen gehad.. Blijkbaar gewoon domme pech... Nu na een jaar wilde we toch een doorverwijzing maar wat denk je? Opeens afgelopen weekend een positieve test.... Nu maar hopen...

4 jaar geleden

Reactie op Donna1983

Wij hebben afgelopen 2 miskramen gehad.. Blijkbaar gewoon domme pech... Nu ...
Wat fijn. Misschien helpt het om net als ik even naar de huisarts te gaan. Ik kreeg een echo met 5,5 week en 7,5 week waarbij we met de 7,5 week ook een hartje zagen kloppen. Toen mochten we met 10 weken nog eens op controle omdat de 12 weken zo lang zouden zijn. En met 12 weken was het al een echt mensje met alles erop en eraan. Het heeft mij heel erg veel rust gegeven die 3 extra echo's en als je meerdere miskramen hebt gehad doen ze daar echt niet moeilijk over.

4 jaar geleden

Wat fijn. Misschien helpt het om net als ik even naar de huisarts te gaan. ...
Nu is het echt nog heel pril, Maar ik ga zeker voor een zeer vroege echo ... anders word ik gek!