6 Reacties

3 jaar geleden

Hier ook zelfstandige kapster. Mijn salon zit aan huis. Kom er niet helemaal uit hoe ik t allemaal wil gaan bolwerken daarom ben ik gestopt met denken en zie ik het wel als ze dr straks is en wat dr ritme is. Ik werk daar wel omheen!馃榿

3 jaar geleden

Ik ben zelfstandig thuisverpleegkundige. Mijn zoontje is nu 4 maand en ik ben al weer aan het werk sinds hij 10 weken is. Ik werk evenveel als voordien, 6 dagen op 7, ong 10h per dag

3 jaar geleden

Ik ben gedeeltelijk zzp-er en deel in loondienst. Ik geef zwemles aan kinderen met een beperking. Ik heb ivm Corona nu al mij laten overnemen. Ben nu 29 weken en deze lieve dames blijven dit doen tot +- 12 weken na mijn bevalling. Ik heb uitkering aangevraagd bij het uwv en hier doe ik het mee. Een zwangerschap en bevalling doet heel veel met je lijf en mijn ervaring is dat het belangrijk is om goed te zorgen voor je eigen lichaam en daarnaast wil ik gewoon graag van mijn kleine genieten en heb ik naast deze kleine ook een lieverd van 3,3 jaar rondlopen die ook haar aandacht verdient.

3 jaar geleden

Ik heb ook een eigen bedrijf, geen fysiek werk. Ik werk zolang mogelijk door, heb ik ook gedaan bij mijn vorige zwangerschap. Na 4/5 weken zal ik de eerste werkzaamheden weer oppakken. Onze baby gaat met 3 maanden na de opvang samen met zijn/haar grote zus (2 dagen) oma past 1 dag op en papa is 1 dag vrij. Daarnaast werk ik s avonds nog wel eens een uurtje.

3 jaar geleden

Ik ben ook zelfstandig ondernemer (kantoorwerk). Ik werk denk ik door tot ongeveer 36 weken en ik heb veel gespaard zodat ik na mijn betaald aov verlof nog 6 maanden extra thuis kan blijven indien ik dat prettig vind op dat moment. Ik kan altijd besluiten om weer eerder te gaan werken 鈽猴笍. Ik kijk een beetje op dat moment hoe het gaat en waar ik aan toe ben.

3 jaar geleden

Ik maak taarten, cupcakes en traktaties. Ik probeer zo lang mogelijk door te werken maar plan geen dingen meer in na 34 weken. Tegen die tijd kan ik altijd nog bepalen of ik nog de puf heb om last-minute dingen te maken. En na de bevalling.. Geen idee nog! Heb genoeg gespaard om het tot, in ieder geval, januari uit te houden maar misschien heb ik er al veel eerder weer zin in.