11 Reacties

4 jaar geleden

Met mijn dochter en zoontje had ik allebei de keren juist helemaal geen klachten voor mijn menstruatie en zo wist ik het! Daarom dat ik ook zo verrast was toen ik bij deze zwangerschap voor de zekerheid een test deed ivm een etentje bij een sushi restaurant en ik een positieve test in handen had😊

VRIEND

4 jaar geleden

Had geen klachten werd alleen niet ongesteld 😅 Dus je kan zwanger zijn zonder echt kwaaltjes te hebben 😊

4 jaar geleden

Reactie op Piru

Had geen klachten werd alleen niet ongesteld 😅 Dus je kan zwanger zijn zon ...
Jup, hier nog een! Helemaal nergens last van!

4 jaar geleden

Ik had en heb nergens last van; vandaag 6.3 Maar ik had ook nooit last van mijn menstruatie of dat ik die voelde aankomen, was dus puur op telling gaan testen 😁 .

4 jaar geleden

Had helemaal gen klachten, alleen een cyclus van 45 dagen 😂 Was altijd wel onregelmatig, maar 45 dagen leek me toch wat lang. Toen toch maar eens getest.. Inmiddels rum 29 weken zwanger en nog geen lichamelijke kwaaltjes. Vind het psychisch wel véél zwaarder dan ik had gehoopt.

4 jaar geleden

Wat grappig, ik had precies hetzelfde als Iris :) Ik heb mn hele zwangerschap ook nergens last van gehad, dus wie weet heb je dat geluk ook! Ik ben ruim 10 weken geleden bevallen van een mooie en gezonde dochter 🥰

4 jaar geleden

Vandaag 13+3 en nog geen kwaaltje gehad. ☺️ In het begin maakt het je onzeker maar ik ben er nu alleen maar heel blij mee!

4 jaar geleden

Nope, 15+4 en eigenlijk alleen net een paar daagjes wat hoofdpijn. Maar als dat alles is dan teken ik ervoor.

4 jaar geleden

11+3 en nergens last van. Heel af en toe steekje in mijn onderbuik/lies

4 jaar geleden

Bijna weken zwanger en nergens last van, af en toe rug pijn en een steekje maar dat is t ook ☺️. Voel me soms ook wel onzeker omdat ik me niet zwanger voel, maar alles was goed afgelopen week.

4 jaar geleden

Ik bedoel 17 weken haha, sorry