9 Reacties

3 jaar geleden

Hoe kan ik mij voorbereiden? Ik lees vaak foliumzuur slikken?

3 jaar geleden

Ik slik wel foliumzuur sinds gisteren (ben nog niet zwanger) maar is wel beter voor het embryo

3 jaar geleden

Direct starten met foliumzuur. Je lichaam maakt zelf niet voldoende aan/neemt niet voldoende op en heeft ongeveer 4 weken nodig om voldoende op te nemen. Dit kun je bv van kruidvat merk kopen maar ook davitamon oid. Dit dus wel direct doen. Je kan met een app je cyclus bij gaan houden, maar door ontpillen kan deze nog heel onregelmatig zijn. Verder kun je na een eisprong natuurlijk zwanger worden en heb je niet per se een ovulatietest voor nodig natuurlijk haha. Liefs!

3 jaar geleden

Hier met foliumzuur begonnen na het stoppen van de pil. En in een app mijn menstruatie bij gehouden. Maar niet naar de "vruchtbare" dagen gekeken. Meer ook met het idee om, als het na een jaar of iets, niet zou zijn gelukt dan wel met ovulatietesten of de huisarts te starten. Maar gewoon genieten van elkaar, wanneer we zin hadden. Binnen een half jaar was het raak. Nu bijna 26 weken zwanger :) Geen druk op onszelf gelegd, heeft voor mij heel prettig gevoeld :)

3 jaar geleden

Bedankt voor de reacties! En vitamine D slikken?

3 jaar geleden

Een tip! Neem lekker de zwanger multi vitamine van Kruidvat. Scheelt bijna €10 met die van Davitamon en zit zo goed als zelfde in. Kruidvat heeft zelfs van 1 stofje hogere hoeveelheid, verder zelfde. Heb zelf alles staan vergelijken toen ik van me dochtertje zwanger was 😂 scheelt weer in de portemonnee 🤪

3 jaar geleden

Reactie op Jaix

Een tip! Neem lekker de zwanger multi vitamine van Kruidvat. Scheelt bijna ...
Dankjewel!

3 jaar geleden

Reactie op Loesjeee

Hoe kan ik mij voorbereiden? Ik lees vaak foliumzuur slikken?
Dat sowieso, wanneer je zwanger wil worden

3 jaar geleden

Reactie op sasx

Dat sowieso, wanneer je zwanger wil worden
Hebben niet een precieze datum maar ben gister gestopt met de pil en sinds vandaag begonnen met foliumzuur. Wil graag ontpillen. Maar we gaan het nu zonder ovulatie testen doen en niet kijkend wanneer de ovulatie is. We willen het eerst rustig aan doen en als het lukt zonder het 'echt' te proberen zal het leuk zijn😊. Maar denk over een maand of 3 of 4 dan zullen er wel ovulatietesten gaan komen. Vind het zo spannend allemaal! Ben best wel bang dat het niet lukt ofzo.