5 Reacties

één maand geleden

Deze testen staan bekend om indroog lijnen. Als je dat streepje pas zag na afleestijd kan je beter een andere test doen met roze inkt, bijv van kruidvat 2v5

één maand geleden

Ik denk niet dat de blaasontsteking iets te maken heeft met de genoemde klachten.. Nitro is wel de eerste keuze qua antibiotica als het gaat om een blaasontsteking tijdens de zwangerschap. Stel je bent zwanger, zou de urine eigenlijk op kweek moeten om te kijken of er geen streptokokken B in zit. Anyways: probeer anders een clear blue digital 😊

één maand geleden

Reactie op BabyE2021

Ik denk niet dat de blaasontsteking iets te maken heeft met de genoemde kla ...
Ik denk dat ze vooral bedoelde dat haar pil mirt betrouwbaar is geweest door de antibiotica. Ik heb maar 1 tip: een ander soort test. Met deze test zou ik geen conclusies trekken, denk dat hij negatief is.

één maand geleden

Reactie op Chocoladewafel

Ik denk dat ze vooral bedoelde dat haar pil mirt betrouwbaar is geweest doo ...
Oh 😂 die link had ik niet gelegd. Maar nitro en de pil kunnen gewoon samen. Tenzij je hebt gebraakt vlak na inname van de pil of hevige diarree hebt gehad.

één maand geleden

Volgende google kan nitrofurantoine veilig samen gebruikt worden met de pil en heeft het geen effect op de werking hiervan. De test op je foto is een indroger, heel typisch aan dit merk. Wanneer verwacht je je menstruatie? Als je borsten al gevoelig zouden zijn door een zwangerschap, dan had je een duidelijke test gehad. Voor de zekerheid kan je binnen enkele dagen nog eens testen.