Zwanger na miskraam?

ilke-24
2 jaar geleden
Volgen
Lieve mensen, ik heb even hulp nodig.. 2 september had ik bloedverlies, inwendig laten kijken bleek dat het vruchtzakje niet gegroeid was, ze schatte het op 3 weken, terwijl op 6 had berekend.. week later idd weer gekeken was al iets van weg, ik heb tot 4 okt bloeding gehad daarna niets meer.. tussen door een week later 12 okt negatief getest.. en nu test ik met een early test positief.. en nog een keertje postieif.. nu wil ik natuurlijk niet heeeeel erg blij worden ivm een miskraam.. maar wat dab wel? Zou het nog van de hormonen zijn van een miskraam of niet..
Reageer
Typ hier je reactie
6 reacties
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Als je tussendoor een negatieve test hebt gehad en nu een positieve test dan zou ik denken dat je zwanger bent! Ben zelf ook gelijk na een miskraam weer zwanger geworden. Misschien even wachten tot een niet-early-test ook positief is? Hoop voor je op goed nieuws! 🙏
januari2020
2 jaar geleden
Ik had 7 dec miskraam en 1 januari weer een positieve test dus dat kan zeker. Ik had ook tussendoor negatieve test! Spannend!!!
Jane90
2 jaar geleden
Het kan zeker hier 27 juli miskraam en 23 augustus weer positieve test. Ik twijfelde of het misschien nog hcg kon zijn van de vorige zwangerschap maar gyneacoloog die ik gebeld had gaf aan dat met de bloedprikken de vorige keer het hcg zo laag was dat het wel een nieuwe moest zijn :) inmiddels dus 13 weken zwanger :):)
MariaB
2 jaar geleden
Ik was ook binnen een maand na de miskraam weer zwanger. Voelt wel dubbel in het begin, maar de blijdschap overheerst!! Nu 15 weken..
konijnvm
2 jaar geleden
Ik ben ook meteen weer zwanger! Het is nog heel surreëel (vandaag vier weken), durf nog geen gat in de lucht te springen haha. Hoop voor ons dat deze wel blijft zitten!
Melaniea
2 jaar geleden
Op 10 augustus een miskraam gehad. Toen werd mij verteld eerst weer een normale menstruatie te laten krijgen en daarna weer te beginnen. In september netjes menstruatie afgewacht en nu weer zwanger. Nu ongeveer 3 weken dus snel even een afspraak maken :)