7 Reacties

9 dagen geleden

Ovulatietest van vandaag.

9 dagen geleden

Een app kan je vruchtbare dagen niet voorspellen zo kort na het stoppen met de pil. Je ovulatietest is negatief. Maar 1 random ovulatietest zegt ook niet zoveel

9 dagen geleden

Geen idee, ligt eraan wanneer je geovuleerd hebt. En zo’n app is echt random, daar zou ik niet vanuit gaan. Ik zou eerder vanaf cyclusdag 10 dagelijks ovulatietesten doen en regelmatig aan de slag gaan tussen de lakens 😉 Succes!

9 dagen geleden

Ik zou zeggen wacht het af deze maand. Want een app weet niet wanneer je ovuleerd en zeker niet net na het ontpillen. Het kan zijn dat er precies raak is geschoten of juist volledig mis. Ik zou de volgende maand, zo'n 10 dagen na je laatste menstruatie dag, beginnen met ovulatie testen. En probeer die elke middag rond dezelfde tijd te doen! Suc6!

9 dagen geleden

Hi! Elke maand is er ongeveer 20% kans om zwanger te raken wanneer er seks is op of rondom de eisprong. Omdat het niet zeker is wanneer jouw eisprong is geweest kunnen we ook niet zeggen of er een kans is. Een app kan hier in jouw lichaam kijken en voorstelt jouw eisprong op basis van een gemiddelde, geheel onbetrouwbaar dus. Hou er rekening mee dat je cyclus een beetje in de wat kan zijn na het stoppen van de pil, dit Ivm ontpillen.

9 dagen geleden

Je 1e menstruatie na de pil is geen menstruatie, maar een onttrekkingsbloeding. Je cyclus moet nog helemaal op gang komen en je lichaam ontpillen. Na een paar maanden kan een app enigszins je vruchtbare dagen aangeven. Ik deed dit al 2 jaar in mijn app en to h kwam ik erachter dat de app ernaast zat dmv ovulatietesten. Heb geregeld seks, vanaf je eerstvolgende menstruatie inderdaad vanaf dag 10 ovulatietesten gaan doen en ik zou in de app alleen je cyclus bijhouden qua hoeveelheid dagen, maar niet letten op de vruchtbare dagen. Als je een natuurlijke cyclus hebt, heb je elke cyclus 20% kans op een zwangerschap.

9 dagen geleden

Zou inderdaad met ovulatietesten gaan starten. Zo’n app zegt helemaal niets, zeker als je nog aan het ontpillen bent. Je cyclus kan dan nog zo afwijken. Even goed inlezen hoe ovulatietesten werken en veel succes!