7 Reacties

4 jaar geleden

Nee helemaal niet. Ik werd meteen zwanger na de ingreep.

4 jaar geleden

Hi, Ik heb een lisexcisie gehad en daarna nog een conisatie en heb niet het idee dat het hierom langer heeft geduurd om zwanger te worden. Wij hebben er uiteindelijk wel bijna 1,5 jaar over gedaan maar ben ook 39 dus daar kan t ook aan liggen.

4 jaar geleden

Niet echt.. Na lisexectie checkup gehad en was weinig meer zichtbaar vd ingreep. Goede genezing kan wel bevorderd worden door na de behandeling goed te rusten en bijv niet te roken etc. Vervolgens bij 2e IUI behandeling direct raak op leeftijd van 37 (IUI met donorzaad was nodig ivm onvruchtbaarheid van m'n vriend). Nu 32 weekjes zwanger 😄 dus gelukkig ondanks leeftijd en de lisexectie uiteindelijk wel snel zwanger.

4 jaar geleden

Hebben jullie de verdoving als pijnlijk ervaren?

4 jaar geleden

Reactie op eenelf

Hebben jullie de verdoving als pijnlijk ervaren?
Nee ik heb 2x dat gehad. De eerste keer voelde ik er helemaal niks van, de tweede keer wel iets. Maar niet heel heftig! Tijdens de tweede bleek ik achteraf al zwanger te zijn, dus ook wat dat betreft geen problemen ervaren!

4 jaar geleden

Hey Eenelf! Ik heb eind augustus een Lis gehad. Volgens de dokter kun je zodra de eventuele bloedingen voorbij zijn of na 3 weken herstellen gewoon aan de slag. Wij zijn in oktober gestopt met de pil en nu in de 4e ronde zwanger! In Januari had ik een goede pap1 uitslag!! De verdoving was echt even doorbijten maar daarna voel je niks meer. De spanning vooraf was voor mij intenser dan de hele ingreep. Heel veek sterkte, you can do this en laat je niet gek maken 💘

4 jaar geleden

Hey! Ik heb in juli een lis gehad, augustus gestopt met de pil en begin november was ik zwanger, inmiddels bijna 20 weken 🙂 dus geen problemen met zwanger worden. Wat betreft de lis: Het is natuurlijk geen feestje zo’n behandeling, maar wat een opluchting daarna als de slechte cellen weg zijn! Neem iemand mee wiens hand je mag fijnknijpen tijdens de behandeling, dat hielp mij in ieder geval enorm. Ik vond het niet geheel pijnloos maar goed te doen en achteraf viel het allemaal mee. Sterkte/ succes!!