15 Reacties

9 maanden geleden

Snap dat je even schrikt! Is het kindje wat je kende echt hieraan overleden? Ik had dit ook bij mijn eerste zwangerschap. Ik had extra groei echo’s en ik was medisch maar verder was er echt helemaal niks aan de hand! Is ook helemaal goed gekomen dus. Ze houden het alleen wat extra in de gaten

9 maanden geleden

Mijn beste vriendin had het ook en het kindje is gezond ter wereld gekomen.

9 maanden geleden

Reactie op Riso

Snap dat je even schrikt! Is het kindje wat je kende echt hieraan overleden ...
Ja zoals ik begreep wel. Het kan natuurlijk puur toeval zijn! Daar hou ik me maar aan vast anders wordt ik beetje heel erg ongerust en zit ik de komende 20 weken niet lekker. Fijn dat het bij jou verder goed is gekomen, gelukkig! 😘

9 maanden geleden

Reactie op Haroekoe84

Mijn beste vriendin had het ook en het kindje is gezond ter wereld gekomen. ...
Ach, goed om te horen! Gelukkig. 😘

9 maanden geleden

Ik heb dit tijdens mijn eerste zwangerschap ook gehad + verkeerd aangehecht aan de placenta (zat aan de buitenkant) heb enkel 2 of 3 extra groei echo’s (wel in het ziekenhuis) maar verder niks aan de hand hoor, heb toen ook niet gehoord dat het een extra risico was op overlijden, wel vroeggeboorte en kleine baby, wat in ons geval beide niet het geval was (41 weken en 3700 gram)

9 maanden geleden

Reactie op kikiSalvador

Ik heb dit tijdens mijn eerste zwangerschap ook gehad + verkeerd aangehecht ...
Oké, heb bij mij niet gehoord dat het verkeerd aangehecht is. Ik had het gevraagd aan de vk. voor evt. vroeggeboorte en zei gaf idd ook aan dat het niet met elkaar te maken hoeft te hebben, vroeggeboorte. Dankjewel voor je berichtje. 😘

9 maanden geleden

Hee ik had dit ook wy maakte ons ook zorgen. Het engiste wat uiteindelijk was dat ze ietkes kleiner was wat ook kon zegmaar dat was het. Moest wel heel vaak groei echo hebben daarvoor ook . Maak je geen zorgen dat je kind iets gebeurd er zal wat meer achter liggends zijn waarom dat toen met je vriendin is gebeurd heel spijtig natuurlijk maar wel eng. Veel succes de komende tys en probeer te geniet.

9 maanden geleden

Reactie op Suraiii

Hee ik had dit ook wy maakte ons ook zorgen. Het engiste wat uiteindelijk w ...
Dankjewel voor je lieve reactie! Ik heb vannacht bar slecht geslapen hierdoor. Maar fijn om dit dan te lezen. 😘

9 maanden geleden

Mijn vriendin heeft dit ook. Ze heeft hierom extra echo’s en alles lijkt helemaal goed te zijn met het kindje 😊 zij maakt zich er niet (meer) druk om.

9 maanden geleden

Mijn zus heeft dit ook gehad bij de zwangerschap van haar dochtertje. Ze hebben een gezond kindje gekregen. Ze is tijdens de zwangerschap extra in de gaten gehouden!

9 maanden geleden

Dit was bij mijn zusje ook zo. Ze hadden het met de 20 weken echo gemist en zagen het bij een 3D echo. Er waren toen wat extra controles ivm groei maar pas met bijna 42 weken geboren, thuis, hartstikke gezond!

9 maanden geleden

Reactie op hoihoi93

Oké, heb bij mij niet gehoord dat het verkeerd aangehecht is. Ik had het ge ...
Misschien dat dit dan was door de verkeerde aanhechting, uiteindelijk bij mij dus helemaal goed gekomen, zou proberen het een beetje los te laten, ze gaan je kindje goed in de gaten houden 🥰

9 maanden geleden

Reactie op kikiSalvador

Misschien dat dit dan was door de verkeerde aanhechting, uiteindelijk bij m ...
De verkeerde aanhechting en 2 bloedvaten stond trouwens ook los van elkaar 😊

9 maanden geleden

Wij hadden dit toen ook met ons zoontje tijdens de 20 weken echo. Bij ons zoontje mistte 1 bloedvat/vertakking naar de blaas. Ik heb daardoor een second opinion gehad door een andere echoscopist. En die zei dat het heel vaak voorkomt. Zonder negatieve gevolgen voor het ongeboren kindje. Uiteindelijk iemand die ik kende had dit ook meegemaakt tijdens haar zwangerschap. Ook zij heeft een gezond kindje gekregen toentertijd. Net als ik. Het hoeft niet meteen iets ergs te betekenen gelukkig!

9 maanden geleden

Ik had dit ook in mijn zwangerschap, kreeg daarom ook extra groei echo’s. Uiteindelijk wel een dysmatuur kindje gekregen met 41 weken (was niet te zien/gemist op de echos) maar volgens gynaecoloog stond dit los van elkaar.