3 Reacties

12 dagen geleden

Hier gelijkaardig verhaal, bij de 20 weken echo hadden ze in het hartje een " abnormale" klopping gezien, precies of het hartje sloeg een slagje over. Ze hebben ons dan ook doorverwezen naar het ZH voor een specialistische echo. Daar aangekomen hebben ze alles van kop tot teen onderzocht, enorm uitgebreid en vooral heel geruststellend omdat dit zo professioneel was. Uiteindelijk bleek er niets meer te zien te zijn, en loopt er nu een 2 jarige rond zonder problemen. Maar het had me wel veel stress bezorg toen, ik ben blij dat ze in het ZH zo begripvol waren 🙏

4 dagen geleden

Hi, weet je al wat meer? Bij ons was de meting 9mm, dus officieel net binnen de grens, maar de echoscopist heeft er toch een notitie van gemaakt en ik merk dat het me toch een beetje zorgen baart. Wij krijgen op woensdag de 15e de volgende echo.

3 dagen geleden

Ach wat vervelend! Ik heb hier geen ervaring in/mee. Maar zit in vergelijkbaar schuifje. Bij mij kunnen ze het hart en nieren niet beoordelen(niet zichtbaar). Morgen moet ik voor een guo. Heel veel succes/sterkte! Dit wachten is slopend.