11 Reacties

10 maanden geleden

Als je zoveel pijn hebt mag je gewoon paracetamol slikken hoor. Dus zou dat zeker lekker doen. Qua bloed en vruchtje kan het beiden kanten op gaan. Helaas echt een kwestie van wachten. Succes.

10 maanden geleden

Hi! Misschien kan mijn verhaal je een beetje geruststellen. Ik heb met 4/5 weken 3 dagen bloedverlies gehad. Dit begon met enorme onderrugpijn en helderrood bloed. Ik had de vk gebeld en die gaf aan dat dit een miskraam kon zijn. Maar idd ik kon niet eerder terecht tot de 6,5 week echo.. nou 3 dagen bloed gehad, maar moet wel zeggen dat het 1 dag echt helderrood was. En de andere 2 dagen was het al weer bruin. Nou zo doende, ik ging er echt vanuit dat ik een miskraam had. Had ook ineens geen rugpijn meer na het bloedverlies. Tot ik de echo had, ik dacht echt dat er niks meer zat tot onze grote verbazing klopte er gewoon een hartje! Daarna nog een paar keer bloed verlies gehad met stolsels. Weer paniek natuurlijk. Maar ook de andere twee echo’s waren gelukkig goed nogsteeds kloppend hartje. Inmiddels 8 weken en 4 dagen. Het is zeker heel spannend vooral het begin, maar het hoeft dus niet altijd verkeerd te zijn! Ik hoop voor jou dat je een goede echo krijgt🥰. En sommige hebben eenmaal bloedverlies vooral de eerste paar weken..

10 maanden geleden

Je kunt gewoon paracetamol nemen, ook als je nog zwanger bent

10 maanden geleden

En dit kan beide kanten opgaan. Ik hoop voor jou de juiste! Ik heb helaas driemaal een slechte ervaring gehad met bloedverlies bij 5/6 weken zwangerschap: allen miskramen geworden. Helaas kan alleen een echo, gestopt bloedverlies of juist veel meer bloedverlies zekerheid geven. Sterkte!☘️

10 maanden geleden

Testen heeft trouwens geen zin, dat kan valse hoop geven als je een miskraam hebt (testen blijven namelijk positief, ook al heb je een miskraam)

10 maanden geleden

Sterkte🍀🤞, hopelijk komt alles goed. Als je 13 Mei een positief test hebt gehad kan je niet 6 weken zwanger zijn...tenzij je laat hebt getest .

10 maanden geleden

Reactie op Anabela

Sterkte🍀🤞, hopelijk komt alles goed. Als je 13 Mei een positief test hebt ...
Als ze 13 mei 4 weken zwanger zou zijn ( dus op je NOD testen) dan zou ze nu toch 6 weken zijn? Volgens mij klopt dat. ☺️

10 maanden geleden

Reactie op Mom Of Stars

Als ze 13 mei 4 weken zwanger zou zijn ( dus op je NOD testen) dan zou ze n ...
Ja idd...heb me vergist sorry😊

10 maanden geleden

Helaas toch echt een miskraam geworden en verlos zei voor de pijn naar de huisarts. Iedereen bedankt voor de reacties. Liefs

10 maanden geleden

Reactie op mkmk1

Hi! Misschien kan mijn verhaal je een beetje geruststellen. Ik heb met 4/ ...
Wat ontzettend fijn dat het niks ernstigs is! Dinsdag ben ik ook wakker geworden met bloed, niet heel veel en eind van de dag al minder tot weg. De 2de dag had ik een heel klein bloedpropje en verloor ik wel meer bloed En helder rood.. Gelukkig is word het vandaag minder en ook bruin.. Ontzettend bang ben ik, VK kon ook niet zeggen of het wel of niet een miskraam was dus daarom dinsdag een echo... Ik ben denk ik Rond de 5/6weken.. Maar man wat ben ik bang.. Ik lees ook veel verhalen dat je bloed kan krijgen door een orgasme of gewoon zonder reden en het alsnog goed is gegaan.. Ik moet dus nogeven afwachten..

10 maanden geleden

Reactie op whoopwhoop89

Helaas toch echt een miskraam geworden en verlos zei voor de pijn naar de h ...
Sterkte..