6 Reacties

3 jaar geleden

Ja, wij! Kunnen 'm ook straks ombouwen naar peuterbed. Da's t grote voordeel. Nadeel is misschien wel dat ie nu nog overduidelijk te groot is voor onze 1-jarige dochter. Alleen doordat ze het hele bed doorgaat in haar slaap, heeft ze hierdoor er wel meer ruimte voor. Dus dat maakt het ook weer enigzins een voordeel.

3 jaar geleden

Wij, kan omgebouwd worden naar peuterbedje. Bespaar je kosten als je een ledikant van 120x60 neemt en vervolgens overstapt naar een peuterbedje, hoeslakens etc. Het idd een groot bed voor zo'n kleintje maar ach, eerste weken in een wieg bij ons op de kamer en daarna worden ze snel groot. Succes met de keuze!

3 jaar geleden

Wij hebben ook dit formaat ledikant. Ze is nu 3 weken oud en slaapt voorlopig toch bij ons in een wiegje op onze slaapkamer. Het scheelt straks idd kosten met een tussenbedje

3 jaar geleden

Wij hebben deze maat besteld, die later dan omgebouwd kan worden naar peuter bed. Vooral omdat ze hier langer in kunnen blijven liggen hebben we hiervoor gekozen.

3 jaar geleden

Hier ook omdat het omgebouwd kan worden. Drie hoogtes en drie spijlen kunnen worden verwijderd dus nog een tussenstap voordat het helemaal een peuterbed is. Enige nadeel zou kunnen zijn dat veel beddengoed, hellend kussen etc is gemaakt op 60cm? Voor de rest kan ik niets bedenken.

3 jaar geleden

Ja wij ook! Straks lekker ombouwen naar een peuterbed.. het is voor een super kleine baby nu super groot ofcourse maar voor later super handig.. ze worden toch heel snel groot. De eerste aantal weken ligt ze toch in haar wiegje bij ons in de slaapkamer 馃グ