28 Reacties

één jaar geleden

Misschien ben ik gek, maar ieder kussen kun je toch zonder hoes gebruiken? 🙈 wij hebben die van Hema en hebben regelmatig geen hoes erom. Veeg je zo eventueel plas of poep vanaf.

één jaar geleden

Leander matty, heel erg tevreden. Ook fijn dat je die kan laten uitsteken op bijv de commode en daarbij stevig blijft

één jaar geleden

Wij hebben een kussen van Bebe-jou. Is tevens in de aanbieding, 20% korting, bij Baby-dump!

één jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

Misschien ben ik gek, maar ieder kussen kun je toch zonder hoes gebruiken? ...
Haha daar heb je zeker gelijk in😂 Maar lijkt mij niet zo lekker om de baby op plastic te leggen, denk aan temperatuur, plakkerig enz. Dus zoek een aankleedkussen van soort ander materiaal.

één jaar geleden

Reactie op Mommytobe1008

Haha daar heb je zeker gelijk in😂 Maar lijkt mij niet zo lekker om de baby ...
O ja, ik ben een beetje van het kaliber; hij of zij ligt er hooguit een paar minuutjes achter elkaar op, zo heftig wordt dat niet qua temperatuur 🙈

één jaar geleden

Reactie op MarijkeYoshi

O ja, ik ben een beetje van het kaliber; hij of zij ligt er hooguit een paa ...
Wij zijn na een halfjaar geloof ik gestopt met hoezen eromheen te doen... heeft ze helemaal geen seconde last van gehad ;)

één jaar geleden

Wij hebben een bebe jou kussen (lekker groot) en alleen de eerste maanden een hoes gebruikt. Ik vond het een gehannes met die hoezen en toen verder gegaan met een kaal aankleedkussen. Dat kan prima. Het kindje heeft nergens last van en je hoeft er alleen een doekje overheen te halen als het vies wordt. Ik zie daarom het nut niet van een duur aankleedkussen dat speciaal ontworpen is om zonder hoes te gebruiken.

één jaar geleden

Leander Matty, kost wat, maar echt ideaal. Niets wassen en lekker makkelijk hygiënisch schoon te maken. Echt top aankoop!

één jaar geleden

Ik heb een normaal Aankleedkussen met hoezen. Als baby werd onze kleine wild van kou dus moest er een hoes om. En die dingen werden zo snel vies, zo irritant. Nu hij groter is gebruiken we heel vaak geen hoes meer en dat is prima. Voor baby twee overweeg ik een leander matty. Die vind ik van alle opties mooi en stevig en het lijkt me heerlijk geen hoes te hoeven gebruiken.

één jaar geleden

Wij hebben ook een Leander Matty, ik vind het ook heel handig. Naast eerder genoemde voordelen is hij ook heel stevig, als je op een gegeven moment een worstelende dreumes moet verschonen of aankleden ligt hij nog steeds goed op z'n plek. Maar.. dit kan je misschien ook bereiken met een gewoon aankleedkussen met een antislipmat eronder, dat weet ik niet. De Leander Matty kost veel geld, maar ik zou met een gewoon aankleedkussen en wat hoezen alsnog wel op die prijs zijn gekomen. Uiteindelijk voor deze gekozen omdat ik dit ook wel heel mooi vond!

één jaar geleden

Dan zou ik zeggen de leander matty! Het is een zachte mousse achtig mat, maar toch stevig. En makkelijk schoon te maken. Ik vind hem niet goedkoop maar wel zijn geld waard!

één jaar geleden

Wij hebben ook voor beide meiden de bebe-jou gekocht toen. Deze zijn heerlijk groot en hebben vaak ook nog een printje zodat hij er ook leuk uitziet zonder hoes. Mocht je het vervelend vinden om je kindje direct op het plastic te leggen dan kun je altijd een hydrofiel op het kussen leggen. Dan gebruik je deze ook nog eens 😉. Voordeel van hydrofieldoeken is dat je deze desnoods op een heet programma kan wassen mocht je dat prettig vinden na een spuitluier😇

één jaar geleden

Je kan er ook even een tetradoek opleggen. Maar qua hygiene is het toch gemakkelijk om een gewone te nemen. Hier ook bébé jou voor de dikte en de kwaliteit van het wawkusse.

één jaar geleden

Misschien ongevraagd advies. Maar je gaat spijt krijgen van alle dure luxe overbodige babyspullen. Een waskussen van de prenatal kan je zo gebruiken na de newbornfase. En dan kan je wat je bespaart in je kindjes spaarpot stoppen, of een maandje babyzwemmen, of een leuk voorleesboek van kopen.

één jaar geleden

Reactie op Wishes

Leander Matty, kost wat, maar echt ideaal. Niets wassen en lekker makkelijk ...
Ik sluit me hierbij aan!

één jaar geleden

Ik overweeg ook het verschoonkussen van Leander aan te schaffen. Iemand toevallig nog een website bezocht waar korting is? Op Kidooz zag ik bijvorbeeld 20%, maar daar verkopen ze hem niet.. 😊 Anders maar voor de volle mep, masr niet geschoten is altijd mis!

één jaar geleden

Reactie op HeyMayBaby

Ik sluit me hierbij aan!
Eens! En scheelt een heleboel was (en hoezen die je aan meer schaffen)

één jaar geleden

Reactie op Loulou1994

Ik overweeg ook het verschoonkussen van Leander aan te schaffen. Iemand toe ...
Helaas zijn de producten van Leander altijd uitgesloten van de ‘zoveel % korting op alles’ bij webshops, viel me op in mijn zoektocht vorig jaar

één jaar geleden

Reactie op Ilse_-_

Wij zijn na een halfjaar geloof ik gestopt met hoezen eromheen te doen... h ...
Hier hetzelfde! Gebruik nooit meer een hoes

één jaar geleden

Ik heb die van Leander. Heel fijn aandkleedkussen is het. Als het vuil is geworden een doekje erover heen en het is schoon. Ook makkelijk overal te plaatsen zoals bijv op de wastafel in de badkamer of op je bed. Zeker een aanrader.