Alternatieven voor kraambezoek ideeën

Ranja91
2 dagen geleden
Volgen
Ik volg het topic over wel of geen kraambezoek en lees dat de mensen hier heel terughoudend in (gaan) zijn. Wij zelf willen ook bijna niemand in huis toelaten en zijn erg voorzichtig. Ik merk dat ik hier best wel moeite mee heb, want ik ben echt een familie/vrienden-mens. Ik weet niet of dit nog zo voelt als de baby er straks echt is (nu 39.3 wkn zwanger), maar zou toch graag wat alternatieven hebben voor als we daar aan toe zijn. Dus; (hoe) laten jullie mensen weten dat ze bijv. welkom zijn op raambezoek? Hebben jullie leuke ideeën om dit vorm te geven? Nog andere tips? Ik ben heel benieuwd!
  • Rapporteren
Reageer
Typ hier je reactie
2 reacties
Koekie1988
2 dagen geleden
Wij zetten op t kaartje “contact vinden we fijn, maar mag het voorlopig nog even op afstand zijn”. Dat kan dus ook geïnterpreteerd worden als bijvoorbeeld videobellen of raambezoek. Wij hebben nu onze bank voor het raam gezet en onze loungeset in de tuin ook tegen het raam. Dan kan je elkaar goed zien. En dan met telefoon op speaker ofzo. En straks als t lekkerder weer is dan kunnen we met z’n allen buiten zitten.
  • Rapporteren
Maeve.
2 dagen geleden
Ik heb ervaren dat mensen zelf ook al terughoudender zijn en niet zo snel langs hoeven komen. Dus wij hebben niks op het kaartje gezet. En de belangrijkste mensen wel gewoon ontvangen. Binnen. Op afstand.
  • Rapporteren