5 Reacties

4 jaar geleden

Heey Kelly, zou ik misschien mogen vragen hoe het daarmee is afgelopen ? Ik heb gister een 20 weken echo gehad alles was goed alleen zagen ze iets van een streng in de vruchtzak. Ik heb nu woensdag een extra controle bij de gynaecoloog. Maak me best wel zorgen. Alvast bedankt vooor je reactie

4 jaar geleden

Hey Kelly, mijn zus heeft een zoon van bijna 10jaar. Geboren met amniostrengen rond zijn vingertjes. Hij kan er perfect alles mee en hij is super handig, ondanks hij enkel maar zijn pinken heeft.

4 jaar geleden

Heey Kelly, zou ik misschien mogen vragen hoe het daarmee is afgelopen ? Ik ...
Hey, bij mij zit de amnionstreng bovenaan in de baarmoeder, maar hangt nog met beide zijden vast. Kindje heeft ruimte genoeg om te bewegen en groeien. Tijdens de extra controle vertelden ze me dat het vooral in de eerste maanden "gevaarlijk" is. Wil daarmee zeggen dat de streng zich dan bvb rond een vingertje wikkelt. Hoe verder in de zwangerschap, hoe minder gevaarlijk. Ik moet niet meer op extra controle gaan. De maandelijkse checkup is voldoende. Ik maakte me ook superveel zorgen, maar ben wel gerustgesteld ondertussen.

4 jaar geleden

Reactie op Mommy_xx

Hey, bij mij zit de amnionstreng bovenaan in de baarmoeder, maar hangt nog ...
Oh dit is wel fijn om te horen. Bij mij zit het bij me baarmoedermond. Baby heeft ook gelukkig genoeg ruimte. Verloskundige wist ook niet precies hoe en wat en of het wel echt een streng is. Het is nu afwachten tot woensdag. Verloskundige had het meer over wanneer ik ga bevallen er vrije doorgang moet zijn omdat het precies bij me baarmoedermond zit.

4 jaar geleden

Oh dit is wel fijn om te horen. Bij mij zit het bij me baarmoedermond. Baby ...
Hoi, ik hoorde hetzelfde als jij bij de 20 weken echo en heb vandaag gehoord dat het gelukkig geen kwaad kan..... hoe is t nu bij jou? Gr.