5 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben 16 weken zwanger eerste zwangerschap, maar heb ook tot 13 weken dat was na me laatste echo niet kunnen genieten. Was me te bewust van de grote kans op een miskraam. Na de echo van 13 weken heb ik voor het eerst wat durven kopen nu pas kan ik zeggen dat ik echt aan het genieten ben, en dat die angst een heel stuk minder is.

4 jaar geleden

heeyheey.. ik snap je onzekerheid...en al zeker omdat het zovaak mis is gegaan. ik heb self vorig jaar 2 x een miskraam gehad.(met 7 weken en 9 weken) nu wel weer 21 weken zwanger. maar heb eigenlijk mijn hele zwangerschap wel angst gehad.... ik leefde van echo na echo... kon gelukkig om de 2 weken komen om te kijken. nadat ik de 12 weken had gehaald.. ging er wel een beetje angst weg en kon ik wel wat genieten. met 16 weken begon ik haar te voelen..en oooh wat was dat geweldig... nou vloog de angst helemaal weg en ging lekker genieten.... de angst blijft altijd wel.... maar denk dat de angst een beetje verdwijnt zodra je hem/haar gaat voelen. was bij mij het geval wel. blijf wel positief, heb vertrouwen in jezelf...het kan altijd g0ed gaan😊 hoop dat je toch snel van je zwangerschap kunt genieten...en dat alles.g0ed.blijft gaan...

4 jaar geleden

Reactie op aapiejpatries

heeyheey.. ik snap je onzekerheid...en al zeker omdat het zovaak mis is ge ...
Ontzettend bedankt voor je berichtje, ik hoop het ook ik wil bijna om de 3 dgn een test diej zodat ik me wat zekerder ga voelen maar me man vind dat geen goed idee. Ben je wel gewoon doorgegaan met alles zoals werken, leuke uitjes etc?

4 jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Ik ben 16 weken zwanger eerste zwangerschap, maar heb ook tot 13 weken dat ...
Dat herken ik zo erg bij de zwangerschap van mij dochtertje toen had ik 6 miskramen gehad en bij haar durfde ik niets tw kopen of in te richten dat kwam pas toen ik 20 wkn was.

4 jaar geleden

met deze zwangerschap bedoel je? werken doe ik nu nog steeds.. werk gelukkig maar 15 uur in de week... alleen merk met de warmte dat ik wel begin af te takelen... ben nu wel volop aan het genieten met leuke dingen doen... de weken die duurde zolang in begin zwangerschap omdat je zo bang bent dat het mis gaat. maar kon me afleiding gelukkig wel vinden door te werken.. en weekenden leuke dingen te d0en. die onzekerheid blijft altijd... in begin het begin zowiezo.. maar ik sou niet elke keer gaan testen. dan maak je jezelf helemaal gek... je m0et echt vertrouwen hebben in je jezelf...in je lichaam. en als je je elke x zo onzeker blijf voelen dan bel altijd de verloskundige zodat je ff mag kijken. heb ik ook gedaan..en kon gelijk al komen en dat was een hele gerustelling... vertrouw op jezelf.. h0e moeilijk het is.. 😁